Călin Geambaşu şi-a luxat glezna şi a şofat prin oraş cu piciorul scos pe geamul maşinii FOTO

Non-conformismul si entuziasmul de care artistul da dovada pe scena nu-l parasesc pe Calin nici in viata de zi cu zi. Zilele trecute, solistul a fost surprins de paparazzii in timp ce stationa in masina, pe o strada din centrul Capitalei.

03 iul. 2015, 06:41

Pana aici, nimic spectaculos, numai ca la un moment dat, muzicantul si-a scos piciorul pe geamul portierei din stanga a autoturismului, scrie wowbiz.ro. La prima vedere a parut un gest deplasat de „cocalar”, dar Calin avea motive intemeiate sa isi relaxeze membrul inferior, avand un bandaj proeminent la glezna stanga.

Citeşte şi Primele IMAGINI cu BURTICA de GRAVIDĂ a Biancăi Lăpuşte, logodnica lui Marius Moga

Acrobatia artistului nu s-a oprit insa aici. Dupa ce si-a fixat piciorul mai bine pe geam, Geambasu jr, a pornit motorul masinii si a demarat usor, profitand de cutia automata a autoturismului, care ii permitea sa lase liber piciorul stang.

In aceasta pozitie, Calin a parcurs o distanta apreciabila, spre surprinderea celoralti participanti la trafic, care nu stiau daca gestul artistului este unul cauzat de o entorsa sau un simplu teribilism.