Camion în flăcări la Cluj. Un tir încărcat cu vopsea a explodat pe şosea

Un camion care se deplasa pe E 60, drumul care leagă Cluj Napoca de Oradea, a fost cuprins de un puternic incendiu, în localitatea clujeană Bucea, din comuna Negreni. Tirul, care transporta vopsele, a fost distrus în totalitate.

28 mart. 2015, 10:45
Camion în flăcări la Cluj. Un tir încărcat cu vopsea a explodat pe şosea

Autotrenul, care transporta vopsele şi alte materiale inflamabile, a luat foc într-o zonă populată, cu multe case în apropiere. Incendiul a fost atât de violent încât la momentul sosirii detaşamentelor de pompieri de la Huedin, tirul era deja distrus de flăcări. Potrivit ziarulclujean.ro, incendiul a provocat şi o explozie, dar, din fericire, nimeni nu a fost rănit, şoferul reuşind să se salveze la timp.

Citeşte şi Incendiu VIOLENT în Cluj. O casă a fost mistuită de flăcări

Din cauza flăcărilor mari, pompierii nu au putut interveni, aşteptând ca incendiul să mai scadă în intensitate. Abia după aceea au reuşit să stingă flăcările, înainte ca acestea să se extindă şi la un atelier de tâmplărie, aflat în vecinătate.

Ca urmare a acestui incendiu, traficul a fost blocat mai bine de două ore pe drumul ce leagă Cluj-Napoca de Oradea. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurtcircuit.