Campionatul European de Handbal, tragere la sorţi. Ghinion pentru fete noastre, adversare de top

Publicat: Marţi, 12 Iunie 2018 13:18 // Actualizat: Marţi, 12 Iunie 2018 13:23 // Sursa: romaniatv.net

Marţi a avut loc la Paris tragerea la sorţi pentru stabilirea grupelor la Campionatul European de handbal feminin, competiţie găzduită de Franţa în perioada 29 noiembrie - 16 decembrie.

România face parte din Grupa D, alături de puternica selecţionată a Norvegiei, Germania şi Cehia. Meciurile acestei grupe se vor juca la Brest, în extremitatea vestică a coastelor Bretaniei. De remarcat că Norvegia este câştigătoarea ultimelor două ediţii a Campionatului European, în 2014 şi 2016, Germania a fost pe locul 12 la ultimele Mondiale (România a încheiat pe 10), iar Cehia a ajuns până în sferturi la ultimele Mondiale, eliminând în optimi chiar Naţionala României.

Merg mai departe primele trei naţionale din fiecare grupă. Apoi vom avea parte de două grupe principale a câte şase echipe, iar primele două echipe din fiecare grupă vor merge în semifinale.

La tragerea la soţi, România a făcut parte din a doua urnă valorică, alături de Spania, Serbia şi Muntenegru. În prima urnă au fost repartizate Norvegia, Ungaria, Franţa şi Danemarca.

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7081
RON
21 Jan
noapte -4 °
zi -1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H