Cancan.ro: Vicepremierul Paul Stănescu, în spatele licitaţiei pentru curăţenia Aeroportului Otopeni

La licitația pentru servicii de curățenie în cadrul Aeroportului Internațional Henri Coandă București a depus ofertă o asociere al cărei lider este Clean Prest Activ SRL, secondat de Auriga’Societa Cooperativa. Cele două au ca subcontractanti Girexim Universal S.A. și Expert Alpin Solution SRL, scrie site-ul Cancan.ro.

RomaniaTV.net
06 aug. 2018, 16:16
Cancan.ro: Vicepremierul Paul Stănescu, în spatele licitaţiei pentru curăţenia Aeroportului Otopeni

Clean Prest Activ este o firma controlată prin interpuși de Cornel Ciocan. Acesta a fost condamnat pentru infracțiuni de evaziune fiscală, iar dacă el s-ar fi aflat printre acționari sau administratori, firma ar fi trebuit să fie eliminată din competiție.

Cornel Ciocan este fratele deputatului de Olt, Dan Ciocan, apropiat al vicepremierului Paul Stănescu, mai scrie site-ul Cancan.ro. În presă se afirmă că la fostul deținut Cornel Ciocan facea referire Liviu Dragnea, când spunea ca generalul Pahonțu a trimis un emisar la Paul Stănescu pentru a-l sfătui să nu se mai implice în viața politică alături de Liviu Dragnea, urmând ca, după arestare acestuia, Paul Stănescu să preia conducerea PSD.

Afirmațiile presei merg chiar mai departe, până la a spune că Paul Stănescu ar fi fost în trecut un apropiat, ba chiar un om de casă al  celor doi frați Ciocan, dovadă fiind numeroasele contracte încheiate de aceștia cu statul, în speță cu Consiliul Județean Olt în perioada în care președintele acestui Consiliu Județean era Paul Stănescu, susțin surse autorizate de la AIBO (Aeroportul Internațional București Otopeni).

Citeşte mai mult pe Cancan.ro