Când SPIRITELE se răzbună: Un bărbat a fost LOVIT şi TÂRÂT de o FANTOMĂ GALERIE FOTO VIDEO

Imagini care îţi dau fiori pe şira spinării au fost înregistrate de camere de luat vederi instalate de-a lungul unui coridor. În imagini se vede cum un bărbat este  lovit şi apoi târât de-a lungul coridorului de către o fantomă.

04 mai 2014, 13:07

Un videoclip de aproximativ un minut arată cum spiritele celor dispăruţi de pe acest pământ se pot întoarce şi chiar să se arate printre cei vii, speriindu-i de … moarte. 

Este şi cazul bărbatului din imaginile care urmează, care pare să fi fost agresat şi speriat de o fantomă, pe un coridor. Originea înregistrării nu este cunoscută, după cum relatează tabloidul britanic Daily Mail, dar pare să fi fost făcută într-un spital.

Citeşte şi Stadionul GROAZEI. O fantomă a fost filmată în tribune, la un meci de fotbal VIDEO

În imagini se vede cum bărbatul merge către capătul unui coridor, iar când este aproape să ajungă acolo, în faţă îi apare brusc o arătare. El este apoi trântit de acea entitate demonică şi târât de piciorul stâng, în timp ce se zbătea neputincios să scape de ea. 

La un moment dat, arătarea a dispărut brusc la fel cum apăruse, iar bărbatul s-a ridicat de jos şi a pornit în fugă de unde plecase înainte de a se întâlni cu fantoma agresivă.

Înregistrarea a fost postată pe YouTube şi a primit peste 1 milion de vizite.