Soția lui Nelu Ploieșteanu, bântuită de fantoma cântărețului. Ce semne primește din Lumea de Dincolo: „Nu are aer, se sufocă”

Soția regretatului Nelu Ploieșteanu a dezvăluit semnele pe care le primește de la soțul ei, care a părăsit lumea celor vii. Nelu Ploieșteanu a plecat din viață la data de 2 aprilie 2021, la Spitalul Floreasca din Capitală, din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2. Pierderea acestui mare artist a șocat întreaga țară și a adus o suferință profundă în inimile familiei sale.

14 sept. 2023, 21:41
Soția lui Nelu Ploieșteanu, bântuită de fantoma cântărețului. Ce semne primește din Lumea de Dincolo: „Nu are aer, se sufocă”
Soția lui Nelu Ploieșteanu, bântuită de fantoma cântărețului. Ce semne primește din Lumea de Dincolo: „Nu are aer, se sufocă”

Văduva lui Nelu Ploieșteanu admite că îi simte lipsa soțului și că este încă profund afectată de trecerea în neființă a acestuia și de suferința provocată de deces. Chiar și în ciuda trecerii timpului, durerea provocată de pierderea celui care i-a fost partener de viață rămâne la fel de intensă. Elena Ploieșteanu a dezvăluit că a făcut o vizită la biserică pentru a da câteva pachete de pomană în memoria fiului și soțului său, care au plecat dintre noi prea devreme. În același timp, femeia resimte puternic regretul faptului că l-a dus pe soțul ei la spital.

Citește și: Văduva lui Nelu Ploieșteanu, acuzaţii grave la adresa medicilor care i-au tratat soţul: „Au ţipat la el. Avea plămânii inflamaţi şi nu i-au dat oxigen suficient. La morgă, nu erau echipaţi”
 
„Am fost de dimineață, încă de la prima oră, la Biserică, pentru că am băiatul și soțul mort și am grijă de sufletele lor. O să merg astăzi și la cimitir, o să fac câteva pachețele cu mâncare de post și o să le dau de pomană, este Sărbătoare mare astăzi, este Ziua Crucii. O să mă căiesc toata viața că mi-am dus soțul la spital. Dacă nu îl duceam, nu murea. Am găsit mesaje în telefon la el în care îi spunea fiicei mele că se sufocă, că nu are aer și medicii nu i-au făcut nimic”, a declarat Elena Ploieșteanu, pentru Click!

Elena Ploieșteanu a dezvăluit că de când a rămas singură după moartea soțului ei, starea ei de sănătate s-a deteriorat și a pierdut mult în greutate. De asemenea, a împărtășit că soțul ei îi apare frecvent în vise și îi transmite să aibă mai multă grijă de ea însăși.

„Îl visez mereu pe soțul meu. Când vreau să îl visez, înainte de culcare, seara, zic „Tatăl Nostru” și atunci el seara vine în visul meu. Ultima dată când l-am visat, mi-a spus să am grijă de mine, pentru că eu am slăbit foarte mult, am slăbit vreo zece kilograme, în ultima perioadă, și am ajuns piele și os. Plus că starea mea psihică nu este una bună. În vis îmi zice să nu mă mai consum că așa a fost să fie. Probabil el vede că sunt foarte afectată și îmi transmite în vis tot felul de mesaje”, ne-a mai spus aceasta.

„Starea lui de sănătate se agrava pe zi ce trecea. Ne suna pe videocall și ne spunea că se sufocă. În timp ce vorbeam cu el mi s-a făcut rău și am căzut pe jos inconștientă. Inițial a refuzat tomograful, dar am insistat eu să mergem la spital. Făcea febră și se simțea pe zi ce trecea mai rău.

Un medic a văzut că are saturația de oxigen mică și nu a acționat. Infirmierele au vrut să-i ia telefonul. A întrebat de pachet și o infirmieră a început să țipe la el. Mi-au dat o sacoșă cu ceaiurile și medicamentele nedesfăcute după o săptămână. Vreau să se facă dreptate!

Mă suna şi mă întreba dacă i-am luat medicamentele. Nu au ajuns. Deci era ceasul 17:00 şi pachetul lui nu ajunsese din moment ce fata la 13:00 a ajuns cu pachetul. Între timp, intră o infimieră, el a spus că ar fi trebuit să primească un pachet. A ţipat la el că a primit pachet, câte pachete mai vrea?! El fiind cu căştile în ureche, eu am început să ţip.

El a lăsat capul în jos şi mi-a spus: Mă sufoc, mă sufoc! ””, a declarat Elena Ploieșteanu la Antena Stars.

Citește și: Strigătul disperat de durere al tatălui Robertei, studenta ucisă de beizadeaua drogată în stațiunea 2 Mai! ”Oameni buni, nu îmi vreau decât copilul înapoi”