Care e scopul vieţii tale, în funcţie de zodia din care faci parte

Unele semne zodiacale s-au născut ca să-i inspire pe alţii, în timp ce menirea altora este să-i susţină pe cei dragi. A ta care e?

11 mart. 2018, 10:08
Care e scopul vieţii tale, în funcţie de zodia din care faci parte

BERBEC

Berbecul se va strădui în mod constant să fie primul în tot ce face, şi dacă va fi înfrând o dată sau de două ori, asta nu îl va trage înapoi.

El s-a născut nu numai pentru a fi deasupra tuturor şi pentru a cunoaşte măreţia, ci şi pentru a-i ajuta şi proteja pe cei pe care îi iubeşte.

Citeşte şi Copacul vieţii. Ce trebuie să ştii despre simbolul nemuririi şi al vindecării sufletului

TAUR

Oamenii pot confunda interesele Taurului cu plăcerile materiale şi lăcomia, dar e total greşit.

El s-a născut pentru a vedea frumosul în tot ce e în jur. Adesea, el e tăcut şi umil în ceea ce priveşte aprecierea lui pentru fumuseţea lucrurilor, doreşte să o admire pentru el însuşi, nu să facă o paradă din asta.

GEMENI

Gemenii s-au născut pentru a interacţiona cu ceilalţi.

Pesonalitatea lor este contagioasă şi oamenii îşi doresc să stea în preajma lor. Desigur, ei profită de acest lucru nu numai pentru a-şi împărtăşi ideile şi gândurile sale cu alţii, ci şi prin încercarea de a-i învăţa pe aceştia ceea ce nu ştiu. Are o mare dorinţă de a-i face pe toţi să râdă.

RAC

Racul s-a născut pentru a fi acolo pentru oamnei, pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de el şi pentru a le oferi sprijin într-o formă sau alta.

Are grijă de ei şi e capabil să îi inspire şi încurajeze pe cei care îşi propun lucruri mari.

Citeşte şi Zodiac chinezesc săptămâna 12-18 martie 2018. Cum îţi merge în funcţie de zodia ta

LEU

Leul e un lider înnăscut. Există un scop în spatele a tot ce face, iar alţii consideră că e ceva firesc să împrumute din entuziasmul şi implicarea lui.

Menirea lui pe această lume este de a-i inspira pe alţii prin încrederea şi puterea lui.

FECIOARĂ

Fecioara s-a născut pentru a avea grijă de alţii şi are un instinct matern înnăscut.

Ea se va asigura până la cel mai mic detaliu pentru a arăta cuiva că îi pasă de el. Şi fâcând asta, ea devine un exemplu pentru alţii despre cum ar trebui să aibă grijă de cei dragi.

Continuarea horoscopului pe eva.ro.