Care e uleiul esenţial potrivit pentru zodia ta

Stiai ca uleiul esential te ajuta nu doar sa iti mentii starea de bine, ci si sa dezvolti anumite abilitati? Printre acestea se numara comunicarea, onestitatea, compasiunea.

RomaniaTV.net
09 aug. 2018, 18:57
Care e uleiul esenţial potrivit pentru zodia ta

Astrologii au alcatuit o lista cu uleiurile esentiale potrivite pentru fiecare zodie in parte. Vrei sa stii care este cel mai bun ulei esential pentru zodia ta? Citeste in continuare!

BERBEC
Esti semn de foc. Deci ai nevoie de putina „domolire”. Pentru tine, cel mai potrivit ulei esential este cel de menta. Te ajuta sa fii calm, atunci cand starea de nervozitate te impiedica sa comunici.

TAUR
Tu esti incapatanat, dar cu picioarele pe pamant. Pentru tine, cel mai potrivit este uleiul esential de eucalipt.Vindeca chakra gatului, responsabila cu comunicarea si stimuleaza simtul libertatii.

GEMENI
Curiosi si nerabdator din fire, Gemenii au nevoie de ulei esential de bergamota. Ii va ajuta sa se conecteze cu ceilalti, pentru o comunicare autentica. Gemenii au nevoie de ceva care sa-i ajute sa se concentreze si sa nu-si mai schimbe rapid dispozitiile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO