Care este cel mai ciudat lucru în care crezi, în funcţie de zodia ta

Fiecare semn zodical are o înclinaţie spre un anumit mod de gândire şi percepere a Universului, ceea ce îl face să creadă în lucruri diferite faţă de celelalte!

09 aug. 2018, 10:55
Care este cel mai ciudat lucru în care crezi, în funcţie de zodia ta

BERBEC

Corectitudine.

Curajosul Berbec crede în lupta pentru dreptate şi susţine cauzele celor slabi şi neajutoraţi. Berbecul crede cu tărie în principiul justiţiei, iar oamenii născuţi sub acest semn sunt persistenţi şi de neclintit atunci când vine vorba de a se asigura că toată lumea este tratată corect. Ar merge până în pânzele albe pentru cineva căruia i s-a produs o nedreptate şi nu suportă să stea pe tuşă prinvind un show grotesc. Atât cât poate, el vrea să schimbe lucrurile.

Citeşte şi Care sunt zodiile de care trebuie să te fereşti. Sunt extrem de egoiste şi superficiale

TAUR

Viaţa de după moarte.

Taurul este semn de pâmânt, deci este o persoană realistă care se hrăneşte cu micile plăceri ale acestei vieţi. Taurul se bazează pe convingerea că ceea ce se află dincolo de moarte este fie fericire drept răsplată pentru faptele bune pe care le-a făcut în această viaţă, fie o pedeapsă veşnică pentru tot ce a făcut rău. Poate de aceea e atât de concentrat să dea tot ce are el mai bun în această viaţă.

GEMENI

Răzbunare.

Gemenii îşi pot canaliza marile lor rezervoare de energie nemărginită fie către îndeplinirea unor sarcini importante, fie asupra distrugerii. Dualitatea lor îi face să aibă o forţă care nu poate fi ignorată şi cu ajutorul căreia se poate autodepăşi sau poate răzbuna greşelile şi nedreptăţile care i s-au făcut. Nimic nu rămâne neplătit!

RAC

Karma.

Racul este simbolul familiei, deci este grijuliu şi adânc înrădăcinat în ceea ce priveşte relaţiile cu persoanele pe care le iubeşte. În timp ce este caracterizat de compasiune şi grijă, uneori poate deveni competitiv şi foarte sensibil la critici. El crede că o revenire bună nu poate trece neobservată şi că oamenii care îi fac rău vor primi într-o bună zi ceea ce merită. Crede în justiţia divină.

LEU

Dragoste.

Leul este o persoană dramatică care îşi pune inima pe tavă. Pasiunea nemărginită pe care o depune în toate activităţile în care se implică îl face să ajungă în lumina reflectoarelor de fiecare dată, iar sinceritatea lui este molipsitoare. Leul crede în dragoste pentru că aceasta îl inspiră, îl face să se simtă curat şi onest, trăsături pe care le caută dintotdeauna.

 

Continuarea horoscopului pe eva.ro.