Carmen Iohannis, alături de preşedinte la Festivalul de la Salzburg. PRIMELE IMAGINI

Președintele Klaus Iohannis și soţia sa, Carmen, au participat la deschiderea oficială a Festivalului de la Salzburg. Deja celebră pentru atenţia acordată ţinutelor pe care le poartă, Carmen Iohannis a ales să îmbrace, sâmbătă seara, o rochie lungă, strălucitoare, semnată de unul dintre cei patru designeri cu care colaborează. 

RomaniaTV.net
26 iul. 2015, 10:34

Carmen Iohannis l-a însoţit pe preşedintele Klaus Iohannis şi în Austria, ca în multe dintre deplasările externe făcute de şeful statului, unde au participat la deschiderea oficială a Festivalului de la Salzburg. Prima Doamnă a purtat sâmbătă seara o creaţie Eli Lăslean.

Designerul a postat mai mult imagini pe Facebook cu şeful statului şi soţia sa.

 „Eleganță de clasă! …Românii pot fi mândri de imaginea conducătorilor lor, în sfârșit!

Yves Saint Laurent spunea -DE -A LUNGUL TIMPULUI, AM ÎNVĂȚAT CĂ MAI IMPORTANTĂ DECÂT ROCHIA ESTE FEMEIA CARE O POARTĂ !

Mă simt onorată de fiecare dată când Prima Doamnă a României alege să poarte rochiile create de mine, mulțumesc Carmen Iohannis !„, a scris Eli Lăslean pe reţeaua de socializare.

Prima Doamnă a mai purtat la Salzburg şi un deux-pièces semnat de designerul ieşean Andreea Tincu.

„Am creat o ţinută elegantă, de vară, în stilul potrivit unor evenimente de acest gen. Carmen Iohannis este o prezenţă rafinată”, a declarat designerul Andreea Tincu.

Preşedintele  Klaus Iohannis a avut duminică, la Salzburg, o întrevedere de lucru cu preşedintele Austriei, domnul Heinz Fischer. Întrevederea a avut loc cu ocazia participării Preşedintelui României la deschiderea oficială a Festivalului de la Salzburg.

CITEŞTE ŞI CARMEN IOHANNIS, o soţie de preşedinte „JUCĂTOARE”: „Agreabilă, activă, dar nu a trecut graniţa mondenului”