Astrologii au dat VERDICTUL: schimbări importante în cuplul Carmen si Klaus Iohannis

Carmen si Klaus Iohannis au 25 de ani de casnicie. Dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile, relatia dintre ei se va schimba. Specialistii au dezvaluit ce spun astrele despre destinul sotilor Iohannis.

23 nov. 2014, 17:24
Astrologii au dat VERDICTUL: schimbări importante în cuplul Carmen si Klaus Iohannis

Carmen si Klaus Iohannis vor trece prin niste schimbari si vor fi nevoiti sa faca sacrificii.

Carmen Iohannis (nascuta la 2 noiembrie 1960) este in zodia Scorpion, iar Klaus Iohannis (nascut la 13 iunie 1959) se afla in zodia Gemeni.

„Cei doi fac parte dintr-o generatie in care cariera este mai importanta, nu neaparat decat familia, dar pentru a mentine familia in echilibru. Ei sunt motivati in viata de a construi, de a lasa ceva in urma lor. Se inteleg pentru ca au scopuri comune. Nu au o viata obisnuita de cuplu in care permit sa intervina rutina. Le place sa raspunda la provocari, sa-si propuna ca in fiecare an sa realizeze cate ceva. Neavand copii, ei s-au refugiat in munca, s-au canalizat pe cariera, asumandu-si nu numai un rol profesional, egoist pentru ei insisi, ci si unul social. Au planete in armonie pe semne de pamant. Prin aceste realizari succesive, treapta cu treapta, au ajuns intr-un final in varful unei piramide, impreuna. Fiecare din ei, la un moment dat a sacrificat ceva pentru celalalt.

Amandoi vor trece prin schimbari, ceea ce va presupune sa stie sa faca in continuare sacrificii. Vor trece intr-un alt stadiu al vietii lor. Ea pare un om puternic, Scorpion. Ce-si va propune, va realiza. Fiind idealista isi influenteaza sotul, mai rational, de altfel, sa treaca dincolo de calcule. Impreuna, fac o imagine buna dincolo de granitele tarii, isi pot atrage simpatii, ceea ce poate fi bine si pentru noi. Faptul ca strainatatea le-a adus noroc, s-a vazut.

Destinul hartii lor compuse este un destin de sacrificiu si pentru urmatorii ani vor trebui sa stie sa-si protejeze familia pentru a trece prin vesnicul greu lasat de altii in urma lor”, a explicat specialistul Cristina Demetrescu (www.astrostar.ro), pentru WOWbiz.ro.