Carmen Simionescu, fata lui Adrian Minune, reacţie DURĂ la SUFERINŢA lui Franco

Carmen Simionescu şi Franco fac ce fac şi iar atrag atenţia presei mondene. Fie că se implică în noi relaţii, fie că îşi exprimă public suferinţa, Carmen şi Franco continuă să-şi trimită săgeţi.

RomaniaTV.net
21 ian. 2015, 10:23

Dacă Franco declara recent că nu şi-a putut reveni după despărţirea de Carmen şi că nu va putea avea vreo relaţie până când rănile sufleteşti nu i se vor închide definitiv, Carmen Simionescu a avut şi ea o reacţie la această declaraţie. 

Franco, posibilă relaţie cu fata lui Sile Cămătaru: „Niciunul dintre noi nu ar spune nu”

Întrebată de cei de la SpyNews ce părere are despre declaraţia lui Franco, fata lui Adrian Minune a avut o reacţie tranşantă cu privire la acest subiect. Astfel, Carmen Simionescu a declarat că nu o mai interesează Franco după ce s-a pus capăt relaţiei cu el şi că acum pentru ea cariera este cel mai important lucru.

„Este adevărat că nu am mai vorbit deloc, de când ne-am despărțit. A fost decizia mea să ne despărtim şi a fost cel mai bine. Mi-am dat seama și am învățat din această experiență că nu tot ceea ce ne dorim este și bine pentru noi. Mie îmi este foarte bine, dacă nu îmi era bine, probabil că nu puneam punct.

Mă ocup foarte mult de carieră, vreau să mă concentrez cât mai mult, deja am pregătit o piesă, lucrez cu o întreagă echipă de oameni. Nu mă interesează că el suferă sau că are încă rana deschisă. Fiecare este pe drumul lui, am ales asta în momentul în care ne-am despărțit”, a declarat Carmen.

Citeşte şi  Franco NU poate trăi fără Carmen Simionescu! Declaraţia ASTA spune TOT!