Accident grav în Timiş. Un motociclist a aruncat o femeie la 50 de metri. Ambii au murit pe loc

Accident grav de circulație la ieșirea din localitatea Șag spre Timișoara, luni noaptea. Două persoane au murit și o alta a fost grav rănită după ce un motociclist a lovit o femeie care se afla pe mijlocul carosabilului.

09 iun. 2015, 13:27
Accident grav în Timiş. Un motociclist a aruncat o femeie la 50 de metri. Ambii au murit pe loc

Din primele informații de la fața locului, accidentul a avut loc în apropierea unei benzinării de la ieșire din localitatea Șag spre Timișoara, scrie tion.ro. Motociclistul, care se afla cu o tânără de 24 de ani pe vehicul, a plecat în trombă din benzinărie și, la nici 100 de metri distanţă, a lovit o femeie care se afla în mijlocul carosabilului.

Citeşte şi CARNAGIU. Şase oameni au murit într-un accident de circulaţie în Smolensk, Rusia

Impactul a fost atât de puternic încât femeia a fost aruncată la aproximativ 50 de metri de la locul accidentului, în faţa unei case, fiind de-a dreptul spulberată, iar motociclistul a murit și el. Motocicleta a mai rulat câteva sute de metri. Martorii spun că femeia, o bătrână, se afla pe mijlocul carosabilului pentru a culege câteva crengi căzute pe șosea, nu departe de propria-i casă.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și ambulanță, iar tânăra de pe motocicletă, care a fost grav rănită, a fost transportată la spital. De asemenea, la locul accidentului s-au adunat mai mulți prieteni motocicliști ai tânărului, care este fiul patronului companiei Tudo Taxi din Timișoara.

Citeşte şi Imagini FABULOASE. Un motociclist traversează cea mai mare oglindă naturală din lume VIDEO

Cu toţii au avut parte de o imagine terifiantă, trupurile victimelor fiind împrăştiate pur şi simplu pe şosea. Motociclistul avea 30 de ani, iar femeia care și-a pierdut viața 68 de ani. La locul accidentului au sosit şi criminaliştii, iar oamenii legii urmează să stabilească exact, în urma cercetărilor, condiţiile în care s-a petrecut tragicul eveniment. Circulația pe drumul Timișoara–Șag a fost blocată mai bine de două ore.