Caroline Wozniacki, prima reacţie după ce Simona Halep redevine nr.1 în lume

Simona Halep va redeveni numărul numărul unu mondial. Românca va face rocada cu Caroline Wozniacki, după turneul de la Dubai (19-24 februarie).

18 feb. 2018, 09:36
Caroline Wozniacki, prima reacţie după ce Simona Halep redevine nr.1 în lume

Simona Halep se întoarce pe primul loc mondial, după ce l-a pierdut în fața Carolinei Wozniacki. Românca va redeveni lider mondial în tenisul feminin, după ce daneza a fost învinsă în semifinalele turneului de la Doha. Sportiva susține, însă, că nu era oricum interesată de prima poziție din clasamentul WTA.

„Nu mă interesează locul 1. Dacă era așa, m-aș fi dus la Dubai. Important e să mă odihnesc și să fiu în cea mai bună formă la Indian Wells și Miami”, a declarat Wozniacki.

După ce Wozniacki a fost eliminată de la Doha, diferența dintre ea și Simona Halep este de 45 de puncte, 8010, respectiv 7965, dar de pe 26 februarie românca va reveni pe locul 1 mondial.

Halep este chinuită de o accidentare şi s-a retras vineri, înainte de semifinalele de la Doha. Simona speră să fie în formă maximă la Indian Wells, acolo unde are de apărat turul 3 de anul trecut.