Cartea de Tarot care îţi influenţează zodia

Arcana Majora are 22 de carti de tarot iar 12 dintre acestea guverneaza horoscopul. Care este patronul tau?

RomaniaTV.net
02 iun. 2015, 07:17
Cartea de Tarot care îţi influenţează zodia

Desi pare ca interpretarea Cartilor de Tarot si astrologia nu au nimic in comun, 12 dintre cele 22 de Arcane Majore patroneaza peste semnele zodiacale si pot oferi o perspectiva ampla asupra trasaturilor de caracter sau pentru cumpenele pe care le au de trecut cei guvernati de Arcanele prezentate mai jos.

Berbec

Carte de tarot: Imparatul

Imparatului ii corespunde numarul 4 din Arcanele Majore. Este reprezentat pe un tron impodobit cu doua capete de berbec, semn al autoritatii si al caracterului determinat. De aceea, supusii sai sunt aproape intotdeauna meniti sa ajunga conducatori.

Citeşte şi Zodiile care vor câştiga cei mai mulţi bani în iunie 2015

Desi sunt inclinati catre valorile materiale, acestia nu isi fac un scop in viata din ele. De cele mai multe ori, pe sub roba sa purpurie Imparatul poarta o armura. Aceste doua elemente indica faptul ca Berbecii sunt inclinati sa isi rezolve conflictele pe cale pasnica dar deopotriva sunt mereu pregatiti de lupta.

Nativii supusi Imparatului invata din greselile trecutului si au multa experienta de viata. Judeca intotdeauna drept si sunt persoane de incredere.

Taur

Carte de tarot: Papa, Pontiful, Hierofantul

Indiferent de numele sub care este regasit, Marele Preot apare ilustrat cu un vesmant rosu, intre doua coloane albe. Mana sa face un gest de binecuvantare iar in fata sa sunt doua persoane care se roaga.

Asemenea Imparatului, Hierofantul este un mare conducator insa el are in guvernare latura spirituala. Desi Taurii pun accent pe valorile materiale, au o viata interioara foarte bogata.

Citeşte şi HOROSCOP: La ce varsta vei suferi crunt în dragoste, cum vei fi rănit şi cum te va afecta experienţa

Sunt inclinati catre meditatie, armonie si conciliere. Din randul Taurilor se ridica mari indrumatori ai lumii, oameni calzi si calculati, in ciuda faptului ca la prima vedere par foarte reci.

Continuarea pe Kudika.ro.