CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 2017: Râuri de lacrimi la finala show-ului KANAL D

La debutul show-ului, intr-o atmosfera incarcata de emotie, atat prezentatoarea emisiunii, cat si juratii, povestesc, cu ochii in lacrimi, ce a insemnat pentru ei acest sezon “Bravo, ai stil!”.

RomaniaTV.net
15 dec. 2017, 19:12
CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 2017: Râuri de lacrimi la finala show-ului KANAL D

BRAVO AI STIL 2017: „Am trait impreuna cele mai frumoase momente din viata noastra”, spune Ilinca Vandici.

Raluca Badulescu este coplesita de emotii: „Nu mai putem trai unii fara ceilalti, nu mai putem trai in afara platoului „Bravo, ai stil!!”.

„O sa imi fie foarte dor de voi toti! „Bravo, ai stil!” este o competitie care m-a schimbat radical”, spune si Emiliana, una dintre finaliste.

Desi a avut multe momente pe parcursul competitiei, cand a vrut sa paraseasca concursul, astazi, cu ochii in lacrimi, Alina le marturiseste juratilor ca ii pare rau ca se va termina curand acest sezon. „Nu mai vreau sa plec acasa! Daca voi incepe sa plang, nu ma voi mai opri”, adauga Alina.

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL, 17 DECEMBRIE 2017. Marea finală a celui de-al treilea sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!” va fi difuzată duminică, 17 decembrie, de la ora 21:30, la Kanal D! Voturile telespectatorilor și desemnarea câștigătoarei „Bravo, ai stil!” vor putea fi urmărite în direct, în Gala de duminică seară.