CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2017. Geanny a luat MARELE PREMIU în valoare de 30.000 de euro şi trofeul

CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2017. Emoțiile au fost foarte mari pentru toată lumea! După ce fiecare chef și-a văzut visul cu ochii și a avut câte un reprezentant în finală, cuțitele s-au ascuțit şi cel mai bun a câştigat. Geanny a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro. 

02 mai 2017, 20:26

FINALA CHEFI LA CUŢITE 2017.Cei trei finaliști, Giovanni, Gianny și Manole, au avut drept sarcină de lucru în bucătărie prepararea unui meniu complet, cu starter, main course și desert. Farfuriile au fost jurizate la nivelul cel mai înalt, de un grup format din cei mai cunoscuți și apreciați bucătari și specialiști din țară. După o luptă crâncenă, juraţii au decis cine a avut cele mai bune preparate.

Geanny a plecat acasă cu trofeul şi premiul în valoare de 30.000 de euro.

Puiu a fost din nou motiv de controversă! Revenit în bucătărie pentru a-l ajuta pe George Manole, ajuns în finală din echipa verde, acesta pare să-l saboteze. Motivul? Prietenia cu Gianny!

Chef Bontea, aflat pe margine, sesizează și își avertizează finalistul: „Sunt cu ochii pe Puiu și nu face nimic, se plimbă de colo-colo. Ai grijă cu el! trebuie să iei o decizie!”

Vezi si: CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2017. Momente de panică după anunţarea finaliştilor, Manole a avut nevoie de medic

FINALA CHEFI LA CUŢITE 2017. După ce bloggerii și băbuțele au gustat din preparatele primelor două probe, cea de-a treia, cea mai importantă, cea care decide finaliștii, a fost jurizată de foști concurenți și de câștigătorii din sezoanele unu și doi de la ”Chefi la cuțite”.

Fiecare a gătit ceea ce a tras la sorți, din lista preparatelor cele mai îndrăgite de concurenți. În urma acestei probe s-au decis finaliștii. Ei sunt: George Manole, Giovanni și Iulian Gianny Bănuță.

Când şi-a auzit numele, lui Manole i s-a făcut rău şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

CHEFI LA CUŢITE 2017, FINALĂ CHEFI LA CUŢITE 2017. Nina, Dihn Thi Binh Minh şi Iulian Mitea au ieşit din concurs. Trei concurenţi au mers mai departe în finală. Iată mai jos marii finalişti.

  • Giovanni Popa

  • Gianny Bănuță

  • George Manole

Citeste şi: CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2017, FINALĂ. Cel care A LUAT MARELE PREMIU are o poveste cutremurătoare