CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019: Andrei Balasz a gătit în restaurante Michelin

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019, rasturnare de situatie. Au fost sute la degustările pe nevăzute, au intrat 18 în echipe, iar la final doar trei au ajuns în finală. Chefii au decis care sunt cei trei finaliști de la "Chefi la cuțite". Munti din echipa albastră și Maria Burlacu și Andrei Balasz din echipa galbenă sunt cei trei magnifici care se vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro, în finala sezonul 6. 

22 ian. 2019, 18:18
CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019: Andrei Balasz a gătit în restaurante Michelin

CÂȘTIGĂTOR CHEFI LA CUȚITE 2019. Originar din Beclean, Andrei Balasz este unul dintre favoriții câștigării trofeului „Chefi la Cuțite”. 

CÂȘTIGĂTOR CHEFI LA CUȚITE 2019. Andrei Balazs a plecat la Londra unde a lucrat chiar și la restaurante cu stele Michelin. S-a decis să-și măsoare nivelul, supunând preparatele sale la criticile sau aprecierile papilelor gustative a trei chefi români.

CÂȘTIGĂTOR CHEFI LA CUȚITE 2019. De-a lungul concursului a reușit să-i impresioneze pe chefi cu preparatele sale, iar în dueluri a luat cele mai mari note.

De-a lungul concursului a reuşit să-i impresioneze pe chefi cu preparatele sale, iar în dueluri a luat cele mai mari note. 

Diseară, chefii vor juriza pentru ultima dată farfuriile concurenţilor, iar cei trei se aşteaptă ca bucătarii ajunşi în această etapă a concursului să ducă gastronomia la un alt nivel. Un singur pas stă între cei cinci concurenţi şi un loc adjudecat pe merit în finală, un singur preparat excepţional, un „signature dish” ce poate cuceri definitiv papilele gustative ale chefilor: „Lupta începe să fie din ce în ce mai grea. Mai e un pas şi e un pas foarte important. Dacă îl faci cum trebuie…ajungi în finală!”. Cea mai dură jurizare va fi una a emoţiilor copleşitoare, dar şi una extrem de dificilă, ce îi va încurca pe chefi în a lua o decizie: „Acesta este momentul în care aici s-a stins lumina. Avem în faţă cele mai frumoase farfurii din tot sezonul. Sunt de finală!”, vor spune aceştia.