CASTIGATOR EXATLON ROMANIA: Cătălin Botezatu şi-a ales favoritul şi pregăteşte marea petrecere. Nu este cineva aşteptat!

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA: Catalin Botezatu este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Catalin Cazacu. Bote a fost invitat la emisiunea WOWbiz si a vorbit despre Faimosul care face o figura foarte frumoasa la Exatlon si care are sanse mari sa ajunga pana in finala.

08 mai 2018, 12:38
CASTIGATOR EXATLON ROMANIA: Cătălin Botezatu şi-a ales favoritul şi pregăteşte marea petrecere. Nu este cineva aşteptat!

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA: „Catalin Cazacu are un miliard de calitati. Nu stiam daca va rezista. Pana la urma e un tip sensibil, nu e asa bataios, noi asa credeam. Dar am vazut pana la urma ca sportivul din el a iesit la iveala. Trebuie sa se intoarca cu marele premiu. I-am promis ca vom face cea mai mare petrecere ever, daca vine castigator.

Se descurca foarte bine. E extraordinar, sunt mandru de el.

Mergem la mare impreuna, la restaurante, mergem cu el la curse. La un moment dat s-a pus in genunchi si a spus o rugaciune. Am vazut ca este foarte credincios.

Peste 3 zile e ziua lui, face 44 de ani. E un adevarat Taur. Vreau sa ii rog pe telespectatori sa il voteze. Merita! Am dat multe sms-uri sa il votez. La el primeaza spiritul de invingator, de competitie. Va sti sa fie un bun camarad, dar va lupta si pe cont propriu, cand va fi nevoie”, a spus Catalin Botezatu.