Cât costă o vacanţă atipică în această vară VIDEO

Apar noi tendinţe în vacanţele românilor. În ultima vreme cele mai căutate vacanţe sunt cele organizate pe mare sau în căsuţe din copac. Cât trebuie să scoţi din buzunar pentru o vacanţă atipă în această vară.

23 mai 2017, 14:17
Cât costă o vacanţă atipică în această vară  VIDEO

Tot mai mulţi români aleargă după vacanţe atipice şi îşi planifică concedii spre începutul toamnei. Anul acesta la mare căutare sunt croazierele organizate departe de România. Spre exemplu, una dintre cele mai căutate vacanţe pe apă este croaziera organizată în Caraibele de est. Pentru opt zile perecute pe un vas luxos trebuie să scoateţi din buzunar aproape 3.000 de euro. În aceşti bani sunt incluse trei mese principale pe zi, dar şi accesul la piscinele interioare şi exterioare, jacuzzi şi la spectacolele de tip Broadway, arată România TV.

Şi în România sunt locuri atipice în care vă puteţi petrece câteva zile de neuitat. Căsuţele din copac, aflat în apropiere de Predeal, sunt neîncăpătoare în această perioadă. 760 de lei trebuie să scoateţi din buzunar pentru două nopţi de cazare, însă decorul este un fasinant. Căsuţele arată exact ca cele din poveştile bunicilor. Vestea proastă este că primele locuri disponibile aici sunt în weekendurile din septembrie.

Dacă totuţi vreţi o vacanţă la înălţime însă ceva mai ieftină în orice colţ de lume, puteţi alege să vă cumpăraţi un cort care se agaţă în pom. Costă între 80 şi 200 de euro, dar îl puteţi amplasa oriunde în lume.