Cât de frumoasă este fiica mijlocie a lui Gigi Becali. Alexandra, apariţie devastatoare în Bucureşti FOTO

Gigi Becali are de ce să fie mândru! Alexandra, fiica mijlocie a latifundiarului din Pipera, arată demenţial. Imaginile surprinse de paparazzii stau mărturie.

17 aug. 2018, 05:15

În urmă cu câteva zile, Alexandra Becali a fost protagonista unor momente senzaţionale, scrie spynews.ro. Fata patronului de la FCSB a mers la o spălătorie auto, dornică să-şi facă bolidul de lux să strălucească de curăţenie.

Citeşte şi Gigi Becali, reacţie dură după calificarea dramatică a FCSB: N-avem echipă mare. Nu avem. Nu avem echipa de bărbaţi adevăraţi

Îmbrăcată complet în alb, ca un veritabil îngeraş, blondina i-a pus pe jar pe bărbaţii aflaţi în zonă. Cu un maiou pe ea şi cu pantaloni mulaţi pe picioare, Alexandra Becali şi-a etalat formele în văzul tuturor.

Nepăsătoare, în timp ce maşina sa era lustruită, fiica latifundiarului din Pipera a mers pe o terasă din apropiere şi s-a relaxat. După un sfert de oră, ea a mers şi i-a supravegheat pe oamenii care se ocupau de bolidul său. La final, tânăra machedoancă a fost generoasă cu aceştia. Alexandra Becali le-a lăsat un bacşiş consistent.