Cât de sexy este fiica lui Nelu Curca din „La Bloc”, Iulia FOTO

Pe Mihai Coada il stie toata lumea, din serialul "La Bloc", unde a interpretat rolul carismaticului Nelu Curca. Putini sunt cei care stiu cum arata fiica lui Iulia, care a devenit mama in urma cu aproape un an.

06 oct. 2015, 13:43

Chiar daca a nascut de curand, Iulia si-a revenit complet iar acum arata extrem de sexy, scrie cancan.ro.

Tanara s-a casatorit anul trecut si a devenit mama in urma cu doar cateva luni. Fiica actorului a reusit sa slabeasca spectaculos intr-un timp record si sa revina la greutatea initiala.

Citeşte şi Actorul Nelu Curcă s-a călugărit şi face profeţii despre APOCALIPSĂ: „Se apropie ANTIHRISTUL”

Iulia are o silueta de invidiat si nu se fereste sa se fotografieze in costum de baie, la plaja. Dovada sta in imaginile facute publice pe contul de socializare.

M-am intors la Dumnezeu dintr-un pacat foarte greu

Motivul, dupa cum chiar el a marturisit intr-o revista de specialitate, a fost rodul unui vis pe care barbatul l-a avut in urma cu mai multi ani. „Eu m-am intors la Dumnezeu dintr-un pacat foarte greu. In 1994 am facut un pacat si am simtit ca este un pacat greu. Mi-aduc aminte de un vis. Si cred ca a fost de la Dumnezeu, pentru ca in el aparea Crucea. Se facea ca a venit cineva langa mine si m-a dus in Cosmos cu o viteza uriasa. Instantaneu m-am aflat in fata unei cruci luminoase, asezata cumva orizontal, dar departe. Percepeam distanta, spatiul pana acolo. Si eu am intrebat pe cel care ma dusese: „Doamne, ce o fi dincolo?”. Si in clipa aceea m-am trezit. Visul acesta, dintr-o data, m-a cutremurat. Si Crucea, crucea aceea nu pot s-o uit…”, a povestit Mihai Coada.