Mihai Coadă a renunțat la bani și faimă pentru Dumnezeu. Câți bani câștigă acum fostul actor

Mihai Coadă a renunțat la marea lui pasiune pentru a merge pe calea credinței. Iată cum își câștigă acum fostul actor banii.

16 apr. 2023, 23:35
Mihai Coadă a renunțat la bani și faimă pentru Dumnezeu. Câți bani câștigă acum fostul actor

Anul 2012 a fost unul al deciziilor pentru Mihai Coadă, care s-a hotărât să renunțe la faimă și reflectoare, pentru a urma un drum cu mult diferit, cel al lui Dumnezeu. Cu toate că lumea vorbea desprae faptul că acesta s-ar fi călugari, acest lucru nu este adevărat. În realitate, acesta merge la mănăstire frecvent, preluând o parte din obiceiurile clericilor.

Citește și: Nelu Curcă din „La bloc” a vorbit despre momentul în care a căzut în păcat și și-a înșelat soția: „Am divorțat din cauza ispitelor, așa mai păcătuiesc bărbații”

Acesta s-a apropiat de Dumnezeu și a renunțat la pasiunea sa pentru actorie, dedicându-se în totalitate credinței. Totul a pornit de la faptul că acesta a fost infidel față de nevasta lui, ceea ce l-a făcut să fie încercat de sentimente de vină.  La cincizeci de ani Mihai Coadă începea filmările pentru faimosul serial „La bloc”, care avea să îl transforme în unul dintre cei mai rconoscibili actori ai momentului. După ce timp de 6 ani a muncit pentru producția ProTV, Mihai Coadă a realizat că nu este deloc fericit cu ceea ce face.

Mihai Coadă a renunțat la visele lui

Acesta a decis să își aplece atenția asupra credinței, motiv pentru care a început să meargă frecvent la Mănăstirea Turnu din Târgșoru Vechi, județul Prahova. Ulterior, în 2012 actorul s-a pensionat, refuzând să mai urce pe scena teatrului.

În 2012 s-a pensionat și nu a mai dorit să urce nici pe scena teatrului. În prezent, acesta trăiește din banii de pensie și din drepturile de autor de la serialul „La Bloc”.

„Am și eu treburi de familie, multe. Am și un petic de grădină la țară și ocupă și ăla timp. În 2012 a fost pensionarea, am vrut să nu mai fie ispitele din teatru. Atât, cât mi-a dat Dumnezeu. Trăiesc din pensie și ce mai pică de la CREDIDAM datorită serialului, drepturile de autor, praful de pe tobă. Am vrut să simplific lucrurile și am ieșit la pensie”, a spus Mihai Coadă în podcast-ul Acasă la Măruță de pe YouTube.

Acesta a ajuns acum la o vârstă destul de înaintată, așa că a făcut toate demersurile pentru a-și simplifica viața. Printre altele, este bunic și este fericit lângă familia pe care o are.

„Nu mai fac multe. Am un drum pe care mi l-a rânduit Dumnezeu și asta fac. Mi-am simplificat viața să fie plăcută lui Dumnezeu. Ca actor nu mai puteam să lucrez”, a mai spus actorul.

Citește și: Nelu Curcă din serialul La Bloc, despre viaţa în mănăstire şi motivele renunţării la cele lumeşti: „Am căzut într-un păcat greu. La mănăstire nu te rupi de lume, te rogi pentru lume”