Nelu Curcă din „La bloc” a vorbit despre momentul în care a căzut în păcat și și-a înșelat soția: „Am divorțat din cauza ispitelor, așa mai păcătuiesc bărbații”

Mihai Coadă, cunoscut sub numele de Nelu Curcă din „La bloc” a vorbit despre momentul în care a căzut în păcat și și-a înșelat soția.

14 apr. 2023, 09:44
Nelu Curcă din „La bloc” a vorbit despre momentul în care a căzut în păcat și și-a înșelat soția: „Am divorțat din cauza ispitelor, așa mai păcătuiesc bărbații”
Nelu Curcă a vorbit despre momentul în care a căzut în păcat

Nelu Curcă, așa cum îl cunosc mulți, a renunțat la actorie și s-a dedicat credinței. Mihai Coadă, pe numele său adevărat, nu s-a călugărit, așa cum s-a spus, ci doar s-a apropiat mai mult de Dumnezeu. A început să meargă mai des la biserică după ce și-a înșelat prima soție. Aceasta nu l-a iertat niciodată.

Prima căsnicie a lui Mihiai Coadă s-a încheiat în urmă cu aproape trei decenii, când acesta a călcat strâmb. Fostul actor nu a putut trece peste decât cu ajutorul spovedaniei.

„S-a întâmplat prin 1994 când am făcut un păcat greu. Am căzut într-un păcat greu care se numește adulter. Atunci s-a trezit conștiința în mine că nu era în regulă, foarte rar mă duceam la biserică. Când plecam la lucru, îmi făceam cruce, dar nu aveam o viață duhovnicească”, a spus Mihai Coadă, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și: Nelu Curcă din „La Bloc” i-a spus lui Cătălin Măruţă că este „păcătos”. „Vezi că te paște treaba asta la Pro TV!”

Fosta soție nu l-a putut ierta, iar când se întâlnesc pur și simplu îl ignoră. Acesta a povestiti că la un momentat s-a oferit să o ajute să care pungile cu cumpărături, iar ea l-a refuzat imediat. Și fiica celor doi a insistat ca părinții ei să divorțeze.

„Din prima căsătorie aveam o fată. Fata mea ne-a zis și ea să ne despărțim, ea era cam libertină, avea 18 ani. Mi-a zis: Dacă vă împăcați, eu plec de acasă. Era mai apropiată de mama ei și probabil au discutat. S-au despărțit apele după 17 ani. Am divorțat de prima soție din cauza ispitelor, așa mai păcătuiesc bărbații. Se mai uită în stânga și în dreapta, femeia atrage. Am stat singur 3 ani, nu știam ce să fac, atunci am vrut să intru în călugărie. Am greșit în căsnicie”, a mai povestit Mihai Coadă.

După alți trei ani, bărbatul a cunoscut-o pe actuala soție, care era văduvă și avea un fiu mai mic decât fata lui.

„Fata mea a făcut balet la Palatul Culturii și dânsa era secretară acolo. Întotdeauna, când stabileam programul, stabileam cu secretariatul și cu profesoara de dans. Mi-a atras atenția. Era o fată la locul ei, liniștită. Era văduvă, ea își pierduse bărbatul cu patru ani în urmă. Singurătatea se suportă foarte greu. Până ne-am căsătorit, în curățenie am stat. După un an jumătate am cerut-o în căsătorie. Și asta a fost. Ea avea un băiat”, a adăugat el.

Citește și: Nelu Curcă din serialul La Bloc, despre viaţa în mănăstire şi motivele renunţării la cele lumeşti: „Am căzut într-un păcat greu. La mănăstire nu te rupi de lume, te rogi pentru lume”

Cu toate astea, fostul actor spune că și-ar dori să aibă o relație mai bună cu fiica lui.

„Colaborăm. Ne întâlnim, vorbim. Se apropie greu de viața duhovnicească. Are restaurant. Sunt niște venituri acolo. Nu e drumul cel bun”, spune acesta, despre fiica sa.

A început să filmeze pentru serialul „La bloc” când avea 50 de ani, iar proiectul a durat 6 ani, dar spune că rolul lui Nelu Curcă nu a fost deloc pe placul lui.

„Când mă întorceam de la filmări seara, nu mă mai puteam ruga. Mă murdărea meseria asta. Nu mă mai puteam liniști după hărmălaia de la filmări. Din 2002 până în 2008 am jucat încordat, nu era un personaj agreat de mine”.