Cătălin Botezatu, atac la divele din România. „Să se ducă să se spele, că put!”

Cătălin Botezatu nu s-a mai putut abține și a sărit la gâtul doamnelor care se prezintă la evenimente fără nici o atenție acordată felului în care arată.

13 nov. 2018, 20:22
Cătălin Botezatu, atac la divele din România. „Să se ducă să se spele, că put!”

Cătălin Botezatu nu iartă pe nimeni, mai ales persoanele care pășesc în blițurile camerelor de fotografiat parcă fără nicio grijă față de propria persoană.

Cătălin Botezatu, declaraţii incendiare despre Bianca Drăguşanu. Detalii PICANTE despre noua ei relaţie

„Măi, să-mi bag picioarele, voi aţi văzut-o pe Pestriţa? Arată perfect şi abia a născut. Arăta ireproşabil şi când era graviduţă şi este mereu îmbrăcată impecabil. Asta înseamnă să fii influencer sau blogger-iţă. Trebuie să faci eforturi, să alergi pe la magazine, pe la creatori de modă, pe la saloane de înfrumuseţare… Nu mai suport scuzele astea la evenimente „Off, am venit direct de la serviciu, sunt îmbrăcată aşa de dimineaţă”. „Păi ce naiba mai cauţi aici?”, le zic eu. Să se ducă acasa mai întâi, să se spele, că poate put, ma scuzaţi, şi abia apoi să meargă la eveniment. Sau mai sunt unele care spun că le-a îmbrăcat stilistul. Fetelor, schimbaţi dracului stiliştii ăştia că vă îmbracă prost”, a declarat Cătălin Botezatu.