„Memeluşa” va deveni mămică, Cătălin Botezatu este naş de botez. „M-am lăsat de fumat, iar la Bamboo promit că nu ajung vara asta”

Mihaela Moise nu își mai încape în piele de fericire de când a aflat că va deveni mămică. Ea și actualul ei iubit au împărtășit fericita veste cu toată lumea, printr-o postare emoționantă pe Facebook. Cei doi se gândesc deja la botez, iar nașul bebelușului va fi chiar designerul Cătălin Botezatu.

23 mai 2018, 08:19

Meme spune că își va găsi liniștea în momentul când va deveni mămică și că nu contează ce sex va avea bebelușul. Mihaela Moise a dispărut din lumina reflectoarelor în ultimii ani, dar pare mai fericită ca niciodată cu alesul inimii ei. Bruneta este în stare să renunțe la vechile obiceiuri pentru sănătatea copilului ei.

Citeşte şi Salvare chemată pentru Cătălin Botezatu în timpul filmărilor la „Bravo, ai stil”. „Iau pastile cu pumnul”

„Memelușa” a promis că se va lăsa de fumat și de băut, acum că a aflat că este gravidă. Mai mult, Mihaela Moise și iubitul ei s-au gândit deja cine va fi nașul de botez al copilului lor. Ei l-au ales pe Cătălin Botezatu, bunul lor prieten, care a fost foarte fericit și onorat să afle vestea, potrivit surselor Cancan.ro.

Mihaela Moise le-a arătat tuturor ecografia cu bebelușul: „Te iubesc!”
„Cam așa arată fericirea! Te iubesc la infinit”, a scris Mihaela Moise pe Facebook, în dreptul imaginilor cu ecografia. În postare, Meme l-a etichetat și pe iubitul ei. Bruneta a fost asaltată cu mesaje din partea prietenilor virtuali, cărora a ținut să le mulțumească personal.

„A avut grijă să mă facă să nu mai fumez în 3 fraze! De alcool, nu se pune problema, iar la Bamboo promit că nu ajung vara asta”, i-a răspuns fosta jurnalistă unei prietene. Mihaela Moise nu știe încă ce sex are bebelușul, dar a mărturisit că: „Orice ar fi îmi va aduce liniștea de care am nevoie”.