Cătălin Botezatu trece prin momente grele: „Iau un pumn de pastile”. Cine îi spune „bună dimineaţa!” celebrului designer

Cătălin Botezatu ne-a povestit despre problemele de sănătate pe care le are. Celebrul s-a operat la inimă în urmă cu ceva timp, iar acum ia un pumn de pastile. Juratul de la ”Bravo, ai stil!” a dezvăluit și despre un episod mai puțin plăcut pe care l-a întâmpinat la filmări, salvarea venind de urgență la platoul de filmare.

RomaniaTV.net
18 iun. 2018, 12:45
Cătălin Botezatu trece prin momente grele: „Iau un pumn de pastile”. Cine îi spune „bună dimineaţa!” celebrului designer

a spus că ia un pumn de pastile, însă multe dintre acestea sunt și vitamine. Recent, Cătălin Botezatu a făcut un control la o clinică de cardiologie din România, iar rezultatul nu a fost unul chiar foarte bun, însă acesta a spus că situația se va remedia și că va avea mai multă grijă în viitor. Designerul a fost operat în Turcia, însă din cauza programului foarte încărcat pe care îl are, acesta nu a reușit să ajungă încă la un control la clinica la care s-a operat.

”Iau un pumn de pastile nu pentru că am nevoie de toate acelea dintre ele. Trei sferturi dintre ele sunt vitamine, restul sunt pastile pentru tenisiune, pentru inimă, pentru ficat, întreținerea ficatului, dar mă simt ok. A venit ambulanța pentru că am avut niște palpitații. Producătoarea de la Bravo, ai stil! a chemat ambulanța, deși nu voiam. Medicul mi-a cerut analizele. Nu am ajuns la control în Turcia, însă am fost la Târgu Mureș și acolo avem o clinică extraordinară. Am făcut un control acolo care nu a fost satisfăcător din punctul meu de vedere, pentru că nu am aflat lucruri foarte bune, dar promit că le remediez.”, a dezvăluit Cătălin Botezatu pentru Viva.

Cine îi spune noapte bună și bună dimineața lui Cătălin Botezatu

Celebrul designer a fost înconjurat întotdeauna de femei frumoase, iar acesta le-a iubit și le-a ajutat cât a putut. Cătălin Botezatu ne-a spus cine îi spune bună dimineața și noapte bună, dar și cum arată femeia perfectă în viziunea lui.

”Nu mai există nimeni, iar dacă exista înainte probabil că le spunea la un mod fals sau plătit. Mai bine să ai lângă tine o femeie pasageră, glumesc. Eu respect femeia și tocmai de aceea nu-mi place să am aventuri din acestea de o noapte. Femeia perfectă nu există, dar nici bărbat perfect. În viziunea mea, femeia perfectă trebuie să aibă simțul umorului, să fie permisivă, să fie înțelegătoare cu job-ul meu, să fie iubitoare. Frumusețea este trecătoare, ambalajul este perisabil.”, a declarat Cătălin Botezatu.