Andra, executată silit pentru o amendă rutieră

Are concerte peste concerte, dar a fost prinsă, mai nou, cu mâţa-n sac de către Compania de Drumuri. Andra (28 de ani) nu a plătit rovinieta la ieşirile sale din Bucureşti, deşi încasează 5.000 de euro la o cântare. Solista urmează să fie executată silit.

02 apr. 2015, 09:28
Andra, executată silit pentru o amendă rutieră

Însărcinată în luna a patra, Andra (28 de ani) nu duce lipsă de concerte, scrie click.ro. Artista are cântări săptămânal, de unde încasează bani frumoşi, căci tariful ei porneşte de la 5.000 de euro în sus, pentru o re­­pre­­­­­zentaţie.

Citeşte şi Ce mesaj i-a transmis Simona Gherghe lui Măruţă după ce a aflat că va fi tată de fetiţă

Deşi îşi umflă periodic conturile cu banii din concerte, solista a fost prinsă pe picior greşit de autorităţile de la Compania de Drumuri. Andra a uitat să-şi plătească rovinieta, în condiţiile în care bate drumurile ţării frecvent pentru a fi prezentă în diverse locuri la cântări. Pentru că datoria este destul de mare, Compania de Drumuri a decis să o execute silit pe solistă pentru neplată prin intermediul firmei sale Andra Music, manageriată de tatăl ei.

Citeşte şi Cătălin Măruţă a aflat în direct că Andra este din nou însărcinată: Amândoi am fost în stare de şoc

Alexandru Mihai, tatăl solistei, sare în apărarea fiicei sale. „Este vorba de o maşină care aparţine firmei noastre şi pe care am vândut-o. Amenda este de anul trecut, şi pentru că cel care a cumpărat automobilul nu o înscrisese atunci, amenda a venit pe numele Andrei”, a spus Alexandru Mihai.