Cătălin Predoiu spune că Liviu Dragnea a ajuns la concluziile PNL în legătură cu legea graţierii

Deputatul PNL Cătălin Predoiu a susținut miercuri că președintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns la concluziile liberalilor în legătură cu legea grațierii și nu mai consideră că ar fi nevoie de o astfel de lege.

RomaniaTV.net
10 mai 2017, 15:33
Cătălin Predoiu spune că Liviu Dragnea a ajuns la concluziile PNL în legătură cu legea graţierii

„În legătură cu legea grațierii, domnul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a ajuns la concluziile PNL și nu mai apreciază că ar fi nevoie de o astfel de lege. Dacă dânsul face cu bună credință această declarație, ar putea să își ia angajamentul că legea va fi respinsă la vot și că vom închide acest capitol”, a spus Predoiu la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că Liviu Dragnea poate să dea și alte „probe de bună credință”, dacă vrea cu adevărat să-și schimbe conduita și, din poziția politică pe care o are, să ia un angajament politic” că PSD va înceta atacurile la instituțiile Justiției”.

‘Sper că nu este doar o poziție conjuncturală a domnului Dragnea ocazionată de vizita președintelui Juncker în România, fiindcă de regulă PSD are acest comportament când avem oaspeți din Europa în țară, se comportă decent, civilizat și, imediat ce decolează avionul cu partenerii noștri în alte zări, schimbă comportamentul’, a menționat Predoiu.

Citeşte şi: Dragnea, despre Legea graţierii: Nu-i dau drumul la Cameră până nu am garanţii că e un pachet care rezolvă problema