Cătălin Zmărăndescu a fost făcut KO de o fată. Şi-a găsit naşul!

Luptătorul Cătălin Zmărăndescu se pregătește de petrecere în această sâmbătă, la Londra. Sportivul devenit faimos după aparițiile în Local Kombat se va căsători și religios în capitala Angliei cu aleasa inimii sale, Luiza Florina, cea care i­-a fost alături în ultimii patru ani. Mai mult, acesta intenționează să își facă de retragerea din carieră în această toamnă, chiar în capitala Angliei.

29 iun. 2016, 11:36

Cei doi s­au cunoscut la sala pe care Zmărăndescu și­-a deschis­-o în insulă, Luiza fiind stabilită acolo de peste 14 ani, iar de atunci sunt de nedespărțit, scrie libertatea.ro. După ce s­-au cununat civil în toamna lui 2014, aceștia vor spune „Da!” și în fața lui Dumnezeu, ceremonia religioasă urmând să aibă loc chiar la o biserică românească din capitala Angliei. Alături le vor fi părinții spirituali Mihaela și Nicu Gheară, împreună cu care au și stabilit data nunții.

Citeşte şi Oana Roman şi-a şocat menajera. Ce jucării sexuale a putut să găsească femeia în casă

„Este un moment foarte emoționant pentru mine, cu siguranță ea este jumătatea de care aveam nevoie. Acum am hotărât să facem acest pas și în fața lui Dumnezeu. Avem o relație extraordinară și asta e tot ce contează”, a spus Cătălin, care a cerut­-o de soție pe Luiza chiar după un meci câștigat în Regat.

Invitați din toată lumea

Petrecerea de după ceremonia religioasă va avea loc la un restaurant din centrul Londrei, cu peste 200 de invitați din Rusia, Germania, SUA, Spania, Marea Britanie și Italia. „Este un eveniment la care vor participa în special cei apropiați mie, care mi­-au fost alături în această perioadă”, a povestit campionul, care în ultimii ani a luptat atât în ringul de K­1, cât și în box și MMA. De altfel, în prezent antrenează aproximativ 60 de sportivi la Zmărăndescu Sport Academy din Londra, iar primele rezultate nu au întârziat să apară.

„Am doi pugiliști, ambii români născuți și crescuți aici, care sunt neînvinși și au primit deja contracte, dar și patru campioni ai Angliei la kickbox. Unul dintre ei, Cosmin Lupu va lupta în gala Superkombat de pe 6 august. De altfel, am spus­o clar, în afară de Superkombat, sportivii mei nu vor lupta în nicio altă parte în România”, a mai afirmat acesta.

Își pregătește meciul oficial de retragere în Super Kombat

După ce între 2003 și 2010 a luptat în circuitul Local Kombat, Zmărăndescu (43 de ani) și­ a continuat cariera în Anglia, acolo unde a continuat atât pe box, cât și pe MMA. De altfel, în cușcă, acesta are un palmares de 11 victorii și 6 înfrângeri, iar anul trecut l­a făcut KO în doar 55 de secunde pe uriașul Tomasz Czerwinski. Ofertat pentru a lupta din nou în țară, veteranul anunță că vrea să își facă un meci de retragere, însă cu condiția ca acesta să fie organizat de Eduard Irimia.

Citeşte şi Cătălin Moroşanu, mesaj pentru fani după bătaia încasată în Puerto Rico

„Cu el am început cariera, cu el voi încheia. A fost alături de mine în momentele grele și apreciez enorm treaba asta. Respectul pentru el e mai mare decât îl pot exprima în cuvinte. Vom stabili toate detaliile la Comănești, la gala unde Ionuț Iftimoaie se va retrage oficial. Mi­-ar plăcea să fie gala la Londra fiindcă în ultimii ani au fost mii de români care mi­au fost aproape la fiecare meci și merită o astfel de confruntare”, a conchis Cătălin, care între două antrenamente stabilește detaliile nunții de sâmbătă.