CAUZELE DECESULUI maratonistei de doar 26 DE ANI. Sportiva din Constanţa A MURIT în timp ce ALERGA

Albertina Coşbac, tânăra de doar 26 de ani din Constanţa care a murit în timp ce alerga, ar fi avut o afecțiune congenitală despre care nu știa sau o afecțiune a tiroidei. O altă ipoteză luată în calcul este aceea că sportiva să fi avut o răceală, situație în care nu avea voie să facă efort.

28 ian. 2019, 06:15
CAUZELE DECESULUI maratonistei de doar 26 DE ANI. Sportiva din Constanţa A MURIT în timp ce ALERGA

Albertina Coşbac, o atletă de 26 de ani din Valul lui Traian, a murit în timp ce alerga, sâmbătă, în jurul orei 19:00. Tânăra se antrena pe străzile din localitatea natală când a făcut stop cardio-respirator şi s-a prăbuşit!

Un trecător care a văzut ce s-a întâmplat a sunat la 112, iar cadrele Serviciului de Ambulanţă Judeţeană Constanţa au intervenit în cel mai scurt timp şi au efectuat manevrele de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul.

Albertina Coşbac a fost prezentă la mai multe competiţii, printre care Maratonul Nisipului de la Mamaia sau Maratonul Braşovului.

Albertina Coşbac a absolvit în 2015 Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, secţia inginerie şi management naval şi portuar. În prezent, lucra la Şantierul Naval Mangalia, dar se pregătea să dea la Academia de Poliţie.