Caz fără precedent în justiţie. Interlop eliberat la câteva zile după condamnare

Publicat: Sâmbătă, 23 Decembrie 2017 23:11 // Actualizat: Sâmbătă, 23 Decembrie 2017 23:11 // Sursa: romaniatv.net

Caz fără precedent în Justiţie. Un cunoscut interlop a fost eliberat din inchisoare la câteva zile după ce a fost încarcerat pentru o condamnare definitivă de 9 ani. Liderul "gruparii sportivilor" a sarbatorit cu prietenii, a dat bani la lăutari şi a făcut dedicaţii. Cheful a fost transmis pe facebook.

Mircea Nebunul, liderul clanului Sportivilor, a fost eliberat după o săptămână de detenţie. Interlopul a contestat decizia magistraţilor care îl condamnase la 9 ani de închisoare. 

Aflat în libertate, Mircea Nebunul a petrecut până-n zori. Pe pagina lui de socializare apar imagini de la petreceri cu lăutari.

Mircea Nebunu, liderul clanului Sportivilor, a fost condamnat la 9 ani de închisoare

În seara în care a primit condamnarea la 9 ani de închisoare, Mircea Nebunu nu s-a grăbit deloc să meargă la cea mai apropiată secție de poliție pentru a se preda. Ba chiar, dimpotrivă, el și-a strâns o parte din "echipă" pentru a-și lua rămas bun de la ei. În momentul în care au ajuns mascații la el acasă, Mircea Nebunu, însoțit de mai mulți amici de-ai săi, a coborât din apartamentul în care locuiește pentru a se urca în duba care îl aștepta. Cu o pernă în mână și câteva haine de schimb, Mircea Nebunu s-a urcat de bună voie în dubă. 

În momentul în care a urcat în dubă, numele interlopului a început să fie scandat, amicii lui strigând "Mircea, Mircea", ca pe stadion.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Clanul Sportivilor Liderul gruparii sportivilor Mircea Nebunu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6975
RON
19 Jan
noapte 0 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H