Caz uluitor în Gorj. Copil de 12 ani, torturat de propria familie

Un copil de 12 ani a fost schingiuit de propria familie, în Gorj. Ars şi bătut de sora mai mare şi de propriul tată, băiatul a fost luat din familie şi dus într-un centru social. Profesorii şi-au dat seama că ceva este în neregulă deoarece copilul abia se mai putea ţine pe picioare la şcoală. Culmea este că torturile la care a fost supus băiatul ar fi venit după o notă mică.

RomaniaTV.net
23 nov. 2015, 08:36
Caz uluitor în Gorj. Copil de 12 ani, torturat de propria familie

Copilul de 12 ani a ajuns la medic cu răni foarte grave, după ce a fost lovit de tată cu o bâtă şi ars cu vătraiul încins de sora mai mare. Băiatul comunică greu, dar a reuşit să le spună medicilor că a fost bătut pentru o notă mică la franceză. Angajaţii centrului spun că foarte important pentru copil este ca mama, plecată la muncă în Spania, să se întoarcă acasă.

De când s-a aflat că şi-a învineţit copilul de 12 ani pentru o notă mică la franceză, tatăl nu mai iese din casă. Teroarea la care şi-a supus copilul a revoltat satul.

Avocatul care îl apără pe copil a cerut ca băiatul să fie consultat din nou de medicii legişti. Loviturile de pe trupul celui mic au fost descoperite la şcoală, de profesoara de sport. Copilul a fost dus într-un centru social, unde medicii şi psihologii încearcă să-l ajute. În cauză s-a intocmit un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului si violenta in familie. Dacă tatăl şi sora vor fi găsiţi vinovaţi, pot ajunge după gratii. Iar copilul ar putea rămâne doar în grija mamei sau a rudelor acesteia.