Ce a făcut un interlop când a văzut că este coleg de puşcărie cu BORCEA şi BECALI. CE A CERUT DE ACASĂ

Nu mai este o noutate faptul că bogaţii României, ajunşi după gratii, fie condamnaţi ori arestaţi preventiv, duc dorul nivelului de viaţă costisitor de afară.

19 feb. 2015, 14:17
Ce a făcut un interlop când a văzut că este coleg de puşcărie cu BORCEA şi BECALI. CE A CERUT DE ACASĂ

Fără maşini ultimul răcnet, fără cluburi, baruri sau restaurante, fără meniuri şi băuturi alese sunt la fel ca ceilalţi mai puţini norocoşi care în libertate duceau o viaţă modestă sau poate chiar mai grea decât în închisoare, scrie atitudineaonline.ro.

Citeşte şi SCANDAL MONSTRU. Gigi Becali îl execută silit pe Aurelian Pavelescu

Ei bine, bogaţii, sau cel puţin unii dintre ei, nu au renunţat, în totalitate, la fast sau eleganţă, fiind invidiaţi de colegii de celulă. Interlopul Ionuţ Vanghelici, membru al clanului Spaniolul, condamnat definitiv la sfârşitul lunii trecute de magistraţii Curţii de Apel Constanţa la un an şi jumătate de închisoare cu executare pentru ultraj, şi-a sunat familia să-i aducă un ceas de valoare, motivând că ai săi colegi de celulă poartă ceasuri şi bijuterii scumpe, iar el nu se poate lăsa mai prejos.

Citeşte şi Cristi Borcea, în pericol de MOARTE. Fosta soţie cere ajutorul de URGENŢĂ al MEDICILOR

Aceleaşi surse au mai dezvăluit faptul că, printre colegii săi se numără celebrul Cristi Borcea, care ispăşeşte la Penitenciarul Poarta Albă o pedeapsă de şase ani şi patru luni în dosarul transferurilor de fotbalişti în străinătate, dar şi primarul din Năvodari, Nicolae Matei, arestat preventiv într-unul din dosarele sale penale.