Ce a reuşit o FEMEIE să facă după ce a fost supusă la TREI TRANSPLANTURI de ORGANE: Este un miracol ABSOLUT

O femeie de 43 de ani din Marea Britanie a reuşit să dea naştere unui băieţel sănătos, cu toate că medicii nu i-au acordat nicio şansă, mai ales când momentul în care a primit trei organe noi pentru a supravieţui.

11 nov. 2013, 12:13

Tina Martin este o femeie curajoasă din Marea Britanie care a reuşit să devină cea mai în vârstă persoană care a dat naştere unui copil după ce a fost supusă la trei transplanturi de organe, printre care doi rinichi şi un pancreas, potrivit Mirror

Citeşte şi Îşi vând organele pe Internet pentru zeci de mii de euro. Românii dau anunţuri şocante pentru bani

Doctorii au fost umiţi de adevăratul miracol făcut de Tina, mai ales că din cauza medicamentelor luate pentru a se asigura că operaţiile sunt un succes şi organele sunt acceptate de corp, mama nu ar mai fi trebuit să fie fertilă. Copilul s-a născut în luna ianuarie şi acum, când împlineşte aproape un an, este sănătos şi vesel.

Este un miracol absolut că Tina a reuşit să dea naştere unui meici minuni, Tassiah, sub cele mai crunte circumstanţe clinice. Şansele erau total împotriva ei. Nu există mulţi pacienţi în lume care să sufere de diabet, să îi cedeze rinichii, să facă dializă, să primească trei organe şi apoi să reuşească să conceapă un bebeluş sănătos„, a declarat doctorul Jonathan Kwan.

Citeşte şi Bebeluşul care a sfidat MOARTEA: Trăieşte după ce au fost oprite aparatele care îl ţineau în viaţă

Inedit este faptul că în prezent, femeia are nevoie de un alt pancreas după ce organul transplantat a cedat între timp, însă ea este pozitivă şi spune că ca trece şi peste următoarea operaţie.