Ce ascundea prietenul sinucigaş al lui Klaus Iohannis

Detalii incredibile despre Cristian Pavel, prietenul lui Klaus Iohannis care s-a sinucis. Înainte cu două zile de tragedie, bărbatul a fost prins băut la volan de poliţişti şi avea dosar penal, potrivit România TV. Directorul de la Regia de Transport Public a fost înmormântat sâmbătă, iar la funeralii a fost prezent şu preşedintele Klaus Iohannis.

30 ian. 2015, 06:38
Ce ascundea prietenul sinucigaş al lui Klaus Iohannis

Prietenul preşedintelui Klaus Iohannis, directorul adjunct al Regiei de Transport Public din Sibiu, a fost descoperit spânzurat în casa părinţilor săi. Înainte cu două zile de a recurge la acest gest extrem, Cristian Pavel a fost prins de poliţişti băut la volan. El a fost oprit în trafic pe o stradă din Sibiu şi avea o alcoolemie de 1,15 mg de alcool pur în aerul expirat. A fost dus la spital, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge şi s-a ales atunci cu dosar penal.

Necazul a venit în perioada în care directorul era în divorţ. Soţia sa este consilier al Forumului Democrat al Germanilor din România. Rudele şi apropiaţii par că nu ştiau de toate aceste probleme.

Nu ne putem explica. Eram la Cluj şi am venit îndată la Sibiu. Toată lumea spune că, aparent, nu avea nicio problemă. Chiar nu avea nicio problemă„, a declarat ginerele lui Cristian Pavel.

Familia Pavel era cunoscută ca făcând parte din cercul de apropiaţi ai preşedintelui Klaus Iohannis. Cristian Gheorghe Pavel şi soţia sa au fost invitaţi atât la petrecerea care a avut loc la locuinţa şefului statului imediat după alegeri, cât şi la petrecerea de sărbători din Mărginimea Sibiului.

Cristian Gheorghe Pavel  a fost condus sâmbătă pe ultimul drum, iar funeralii a participat şi Klaus Iohannis.

VEZI ŞI: ULTIMELE imagini cu apropiatul lui Iohannis care s-a SINUCIS la Sibiu. VIDEO