Ce mănâncă la MICUL DEJUN nutriţioniştii de renume

Ouă jumări cu brânză şi roşii, cereale integrale amestecate cu fructe de pădure, nuci şi lapte semidegresat sau un sandviş cu unt, migdale şi fructe, asta preferă să mănânce la micul dejun unii dintre cei mai cunoscuţi nutriţionişti din lume.

02 dec. 2013, 08:30
Ce mănâncă la MICUL DEJUN nutriţioniştii de renume

Nutriţionistul Elisa Zied, autoarea cărţii „Younger Next Week”, preferă ouăle jumări şi brânza Cheddar, puse peste pâine integrală prăjită, potrivit cugetliber.ro. Un alt mic dejun pe care-l preferă este obişnuitul bol cu cereale integrale amestecate cu fructe de pădure, nuci/seminţe crude şi lapte semidegresat.

Nutriţionistul Dawn Jackson Blatner are patru variante de mic dejun, pe care le roteşte în funcţie de dispoziţie. Terciul de ovăz cu nuci/seminţe şi fructe îl alege atunci când îi este foarte foame la micul dejun. În dimineţile în care senzaţia de foame nu este accentuată, nutriţionistul preferă un smoothie verde (frunze de spanac, banana, nuci/seminţe, lapte vegetal). Când are mai mult timp liber dimineaţa, nutriţionistul preferă o omletă cu tofu şi spanac, alături de pâine integrală prăjită. Atunci când este pe fugă, nutriţionistul mănâncă pâine prăjită cu unt de migdale şi fructe proaspete.

CITEŞTE ŞI: Alimente pe care n-ar mai trebui să le consumi la micul dejun