Ce personalitate ai în funcţie de culoarea ochilor

De câte ori nu ai auzit că ochii sunt oglinda sufletului? Însă știai că oamenii de știință sunt de părere că poți analiza personalitatea unei persoane în funcție de culoarea ochilor? Iată ce au descoperit oamenii de știință de la Universitatea Orebro din Suedia!

13 iul. 2017, 07:25
Ce personalitate ai în funcţie de culoarea ochilor

Spune-mi care este culoarea ochilor, ca să îți spun ce personalitate ai

Fiecare culoare a ochilor vine cu un set distinct de trăsături de personalitate. Această corelație este rezultată de genele responsabile pentru dezvoltarea irisului. Iar aceleași gene joacă un rol fundamental în lobul frontal al creierului, parte care influențează și personalitatea.

Ochii negri

Această culoare rară a ochilor lasă impresia misterului în percepția celorlalți oameni. Dacă ai ochii negri, probabil că te-ai născut să conduci, iar dacă nu vezi acest lucru, ceilalți cu siguranță te văd astfel. Potrivit unui studiu, persoanele cu ochii negri sunt văzute ca fiind mai amabile. De asemenea, sunt mai bune la sporturile care necesită acuratețe și gândire rapidă, cum ar fi tenisul. Abilitatea de a gândi repede vine ca un rezultat al nivelului crescut de melanină din iris, care permite celulelor să comunice mai eficient.

Ochii albaștri

Ochilor albaștri le lipsește melanina. Multe persoane percep oamenii cu ochi albaștri ca fiind blânzi. Cu toate acestea, persoanele cu ochi albaștri au o forță psihologică și psihică. Un studiu a ajuns la concluzia că femeile cu ochii albaștri au o toleranță mai mare la durerile nașterii comparativ cu alte femei.

Citeşte mai multe pe eva.ro