Ce prezic astrele pentru Oana Zăvoranu

Cristina Demetrescu a fost invitată în emisiunea "Teo Show" de la Kanal D, unde a vorbit despre necazurile prin care trece Oana Zăvoranu (41 de ani).

RomaniaTV.net
20 apr. 2015, 19:41
Ce prezic astrele pentru Oana Zăvoranu

Astrologul susţine că femeile din familia Marioarei Zăvoranu au fost blestemate să îşi îngroape copiii, iar Oana, care nu are moştenitori până în prezent, a pus punct acestui şir de evenimente nefaste.

”Există o formă de personalitate dublă. Mulţi Gemeni au personalitate dublă. Uneori sunt agresivi şi apatici. În momentul în care personalităţile sunt foarte discrepante, înseamă că acolo s-a întâmplat ceva. Aş începe cu trecutul. Pe Marioara Zăvoranu am înţeles-o, fiind aceiaşi zodie cu mine. I-am înţeles politica de viaţă. Marioara Zăvoranu a fost un baraj în faţa problemelor Oanei Zăvoranu. Oana a moştenit o avere în bunuri, nu avere cash. Îi trebuie minte să administreze afacerile. Ea zicea că vrea să îşi cumpere maşini de acei bani, să vedem ce va fi. În familia lor, a Marioarei şi a surorilor, au murit mereu copii. Femeile din acest neam şi-au îngropat progeniturile, chiar şi mama Oanei, care a pierdut două fete. Acum, Oana Zăvoranu a decis să nu facă copii. Poate e mai bine aşa. E foarte complicată această problemă. Şi averile astea care învrăjbesc au o încărcătură aparte. Fac rău. Odată cu moartea aceastei femei s-a pus punct la tot. Marioara Zăvoranu a fost o stavilă pentru acei bani care putea să îi doneze”, a explicat Cristina Demetrescu, în direct, în platoul emisiunii ”Teo Show” de la Kanal D.

Interviu cutremurător cu Marioara înainte de moarte. „Cred într-o putere supranaturală care…” VIDEO