Ce semnificaţie are poziţia în care dormiţi în fiecare seară pentru relaţia ta

Fiecare lucru minor pe care îl facem are o semnificație, chiar dacă noi nu realizăm asta. Poate că te va surprinde, dar chiar și poziția în care tu și partenerul tău dormiți dezvăluie ceva despre relația voastră.

13 mart. 2018, 16:27
Ce semnificaţie are poziţia în care dormiţi în fiecare seară pentru relaţia ta

1.Lingura
Aceasta nu este o poziție de dormit pe care să o adopte prea multe cupluri. În general, aceasta reflectă protecția și simțul confortului într-o relație. Așa cum poți observa, cuplurile care dorm în această poziție sunt confortabile cu intimitatea. Dacă și voi dormiți așa, înseamnă că aveți o relație sănătoasă, fericită și că aveți încredere unul în celălalt.

2.Lingura de la distanță

Aceasta arată că există suficient spațiu între cei doi parteneri și că aceștia își acordă libertate unul altuia. Acest spațiu nu înseamnă că nu există intimitate între ei, ci că pur și simplu aceștia sunt adepții relației deschise.

3.Lingura în alergare
Nu există nimic special la această poziție de dormit. Pur și simplu dezvăluie că un partener își dorește mai mult spațiu în pat și poate chiar și în viață. Arată similar cu prima poziție, însă există o diferență între cele două.

4.Nodul dezrădăcinat

Aceasta începe cu atingeri care să le permită celor doi să fie apropiați, ca într-un nod, iar în cele din urmă aceștia se îndepărtează. Foarte puține cupluri adoptă această poziție de dormit și indică faptul că ambii parteneri fac compromisuri pentru fericirea celuilalt.

5.Spate în spate
Aceasta dezvăluie faptul că există încredere între cei doi și că ambii sunt foarte relaxați în relația pe care o au. Din moment ce încă se ating, chiar dacă stau spate în spate, înseamnă că intimitatea există.

6.Iubitorii de libertate
De obicei, această poziție de somn este regăsită în cuplurile care sunt de mult timp împreună. Chiar și aici există un contact și chiar dacă fețele sunt îndreptate în direcții opuse, cei doi au un sentiment de siguranță în relație.

7.Șindrile
Nu este chiar cea mai senzuală poziție de somn, însă aceasta reflectă un nivel ridicat de înțelegere între cei doi. Această poziție este foarte rar utilizată de cupluri, motiv pentru care cei care dorm în acest mod au o relație destul de specială.

8.Îmbrățișați

Acest tip de poziție este folosită de cuplurile care sunt la începutul relației. Acest lucru arată că cei doi se simt bine unul în compania celuilalt. De asemenea, cel care doarme pe spate își dorește în permanență să își protejeze partenerul.

9.Încurcătura
Această încurcătură arată faptul că niciunul dintre parteneri nu își dorește o eventuală despărțire, nici măcar pentru o secundă. Prin urmare, dragostea dintre ei este foarte profundă și acest lucru se poate observa cu ochiul liber.

10.Încrucișarea picioarelor
Din moment ce picioarele sunt partea cea mai sinceră a corpului, această poziție clarifică faptul că unul dintre parteneri are nevoie de conexiune și își dorește acest lucru, iar celălalt este complet dezinteresat.

Pentru mai multe detalii, click aici: