Ce spune Gigi Becali despre noile silicoane ale Anamariei Prodan

Anamaria Prodan sustinea in toamna trecuta, dupa ce si-a scos silicoanele de frica unui cancer mamar, ca nu mai recurge la implanturi pana cand starea ei de sanatate nu va fi una stabila. Insa, imediat ce a aflat ca este sanatoasa tun si nodulii gasiti la analize nu sunt periculosi, vedeta a intrat din nou pe mana esteticienilor, pentru un piept ferm si frumos.

22 iul. 2016, 10:07

Anamaria Prodan a primit sfaturi chiar si de la Gigi Becali.

„Radeam odata cu Gigi Becali si imi spunea ca nu tot ce e mare e frumos, ca  trebuie sa fiu o doamna. M-am gandit atunci ca pana la urma, trebuie sa ne luam dupa ce spun barbatii, nu dupa ce spun femeile. Si asa am ales sa imi fac un bust mai mic”, a declarat Anamaria Prodan pentru WOWbiz.ro.

„Prodanca a preferat sa isi puna sani mai mici, de bun-simt, de aproximativ 300 de ml fiecare, potriviti cu statura si kilogramele ei.  Nici nu mai are durerile de spate din trecut, este totul perfect in acest moment, iar ea este foarte fericita. Nu a contat deloc ca a trebuit sa plateasca 7000 de euro, tot ce a fost important pentru ea s-a rezumat la confort si, fireste, la partea estetica”, au dezvaluit apropiatele sotiei lui Reghecampf pentru WOWbiz.ro.

Dupa interventie, latifundiarul din Pipera si-a aratat incantarea fata de alegerea sexy-impresarei si a complimentat-o: „Gigi imi spune ca arat foarte bine si e foarte fericit ca l-am ascultat. La fel si Reghe! Eu primesc oricum complimente de la toata lumea de la Steaua”.