Ce spune nuanţa ochilor despre tine

Ori de câte ori iei contact cu o anumită persoană, primul lucru pe care îl faci este să o privești în ochi. Iată ce spune nuanţa ochilor despre tine.

17 oct. 2017, 20:41
Ce spune nuanţa ochilor despre tine

Persoanele cu Ochii NEGRI. Această nuanță, asemeni abanosului, sunt extrem de greu de întâlnit. Persoanele cu această nuanță sunt de încredere, loiale și muncitoare. Sunt firi pasionate de ceea ce întemeiază, potrivit secretele.com.

Persoanele cu Ochii CĂPRUI. Cea mai des întâlnită nuanță a ochilor. Vorbim aici despre persoanele cu o nuanță de căprui medie. Sunt firi pozitive, independente și politicoase. Își iubesc prietenii și apropiații și se îndrăgostesc ușor. Sunt persoane norocoase și mereu cu zâmbetul pe buze.

Persoanele cu ochii CĂPRUI/VERZI. Aceste persoane iubesc aventura. Nuanța lor este un amestec de căprui și verde. Urăsc rutina și își scimbă mereu locul de muncă. Dacă ești într-o relație cu o astfel de persoană, cel mai probabil este să nu funcționeze prea mult timp deoarece nu își poate controla furia.

Persoanele cu ochii GRI. Sunt persoane născute pentru a fi lideri. Sunt amabile și pasionale. Atunci când se apucă de ceva, nu se lasă până nu duc la capăt ceea ce au început. Sunt victorioși și știu ce vor de la viață.

Încearcă aici testul cu alegerea ochilor. Alegerea ta va spune multe despre tine!

Persoanele cu ochii VERZI. Firi determinate și puternice, își trăiesc viața la maxim. Verdele este o culoare a vibrației, însă singura problemă a acestor persoane este aceea că uneori sunt prea negativiste. Cel mai mare defect al lor este că sunt cam mincinoase…Doar știm cu toții vorba aceea – Ochii verzi, niciodată să nu-i crezi!

Persoanele cu ochii ALBAȘTRI. Toată lumea își dorește ochi albaștri. Nu este de mirare, deoarece aceste persoane sunt energetice, puternice și gata pentru a întreprinde orice. Sunt cele mai pline de viață și, avându-le alături, te vor umple de energie pozitivă.

Citeşte şi Castravetele, remediu pentru cearcăne şi ochi umflaţi