Ce tip de bărbat te atrage în funcţie de zodie. Lui nu îi vei putea rezista

Care sunt bărbaţii care te atrag cel mai tare?

17 mart. 2018, 16:07
Ce tip de bărbat te atrage în funcţie de zodie. Lui nu îi vei putea rezista

Berbec

Eşti destul de încăpăţânată, reţinută şi aventuroasă. Îţi place să explorezi totul. Impulsivitatea ta te face să trăieşti totul la maxim. Cauţi un bărbat puternic şi încrezător, nu unul care aşteaptă să treacă viaţa pe lângă el.

Vrei pe cineva care să îşi facă prezenţa simţită şi să fie sufletul petrecerii.

Citeşte şi Agăţa bărbaţi pe Facebook, dar odată ajunşi la ea acasă se dezlănţuia IADUL. Ce le făcea tânara este ŞOCANT

Taur

O femeie Taur este neînfricată. Cauţi pe cineva care să îți satisfacă apetitul pentru dragoste şi afecţiune. Unii te numesc lacomă, dar eşti capabilă să oferi acelaşi lucru. Îţi doreşti un bărbat răbdător, în special atunci când ai o atitudine agresivă cu privire la dorinţele tale.

Gemeni

Ești sociabilă şi plăcută în toate cercurile. Gustul tău în ceea ce priveşte partenerul perfect este simplu. Nu îţi plac bărbaţii complicaţi sau plictisitori. Îţi doreşti pe cineva carismatic şi care poate să poarte o conversaţie bună şi cu care poţi să fii tu însăţi.

Rac

Eşti în căutarea unui bărbat sensibil care este conştient de ceea ce simte. Un bărbat empatic este perfect pentru tine, unul care este conştient de emoţiile lui. Asigură-te că îţi găseşti pe cineva cu aceste caracteristici pentru că inima ta este rănită uşor.

Leu

Nu poţi fi ţinută din scurt. Îţi doreşti să fii atracţia principală în orice situaţie te-ai afla. Te-ai născut să fii un star şi vrei să găseşti un bărbat care acceptă să fie pe locul doi. Îţi doreşti pe cineva care să te încurajeze să lupţi pentru visul tău.

Fecioară

Eşti foarte directă în ceea ce priveşte bărbatul perfect. Îţi doreşti pe cineva care are direcţie în viaţă. Vrei maturitate. Vrei un tip practic şi care să îţi respecte limitele. Te întâlneşti doar cu bărbaţi maturi în gândire care nu se lasă impresionaţi de gânduri copilăreşti.

Balanţă

Fetele Balanță sunt obsedate cu cercurile sociale şi îşi doresc un bărbat căruia să îi placă aceleaşi lucruri. Nici nu poţi să te gândeşti că te vei vedea cu un tip care nu poate să poarte o conversaţie. Îţi doreşti pe cineva care să nu se sfiască atunci când este văzut în public cu tine.

Citeşte şi Cele mai amuzante 5 zodii. Lângă aceşti nativi nu te plictiseşti niciodată

Scorpion

Ca femei foarte emoţionale, acţionaţi mereu pe instinct pentru că această abordare te-a adus în locul în care te afli în acest moment. Bărbatul ideal este cel care îţi tolerează tendinţele nebune.

Îţi doreşti pe cineva care să îţi înţeleagă emoţiile şi care îţi poate manevra emoţiile atunci când te copleşesc.

Săgetător

Fetele Săgetător îşi caută un partener de viaţă. Îţi doreşti pe cineva care este capabil să îşi asume un angajament şi care se implică. îţi doreşti un prieten cel mai bun cu care să îţi poţi petrece restul vieţii.

Îţi doreşti pe cineva cu care să ai o chimie organică, o legătură care vine în mod natural.

Capricorn

Îţi vei dori un bărbat care să poate întreţine o familie. Eşti o femeie puternică şi independentă, dar te atrag bărbaţii care se simt confortabil atunci când preiau conducerea în relaţie. Îţi doreşti pe cineva orientat pe scop, muncitor şi ambiţios care îşi doreşte o familie cu tine.

Vărsător

Vei fi mereu aventuroasă şi spontană, aşa că ai o personalitate impulsivă şi sporadică, eşti atrasă de rebeliune unui bărbat. Îţi doreşti pe cineva care nu respectă regulile şi care nu acorda multă importanţă normelor tradiţionale.

Vrei să te incite în fiecare secundă în care sunteţi împreună. Vei încerca să câştigi inimile altora, dar nu mulţi fac faţă personalităţii tale puternice.

Peşti

Eşti destul de romantică. Ești genul de persoană care spune că filmul ei preferat este The Notebook. Îţi doreşti un bărbat dulce şi sensibil care îşi demonstrează afecţiunea prin gesturi. Îţi cauţi propriul Romeo.

Vrei să scrie cântece şi poezii despre tine, să îţi ofere flori în zile obişnuite doar pentru că eşti tu.