Cea mai emoţionantă poveste de dragoste. De ce a fost în stare o femeie după accidentul grav al iubitului ei

Pentru un cuplu tânăr din Pennsylvania, viaţa nu a urmat un curs firesc şi nu i-a dus în faţa altarului aşa cum şi-ar fi dorit ei. Cu doar câteva luni înainte de nuntă, un grav accident l-a adus pe băiat într-un scaun cu rotile. Cu toate că a fost sfătuită să-şi vadă de viaţa ei, Larissa a rămas alături de iubitul ei şi a început o luptă dură cu boala.

RomaniaTV.net
01 nov. 2013, 09:08
Cea mai emoţionantă poveste de dragoste. De ce a fost în stare o femeie după accidentul grav al iubitului ei

Ian şi Larissa s-au cunoscut în 2005 pe vremea când erau la facultate şi plănuiseră să se căsătorească imediat ce şi-ar fi terminat amândoi studiile. Cu câteva luni înainte ca acest eveniment să aibă loc, Ian Murphy a suferit un teribil accident de maşină care l-a înţepenit într-un scaun cu rotile.

Traumatismul cerebral suferit de către tânăr l-a transformat într-o legumă, fiind în imposibilitatea de a comunica, de a se mişca sau reacţiona. Larissa ar fi putut renunţa la el, însă devotamentul şi dragostea tinerei care nici nu implinise 20 de ani au determinat-o să îi fie alături omului pe care îl iubea.

Citeşte şi: Propunere cu adevărat fermecătoare: Cum şi-a cerut o FEMEIE în CĂSĂTORIE iubitul cu ajutorul unui truc MAGIC

Potrivit perfecte.ro, Ian şi Larissa şi-au legat jurămintele pe viaţă şi s-au căsătorit, în ciuda tuturor celor care nu le-au dat şanse de izbândă şi nu i-au susţinut. Tânăra face în continuare tot ce îi stă în putinţă pentru ca Ian să-şi revină complet şi să ducă o viaţă normală pe viitor.

Vezi: Topul filmelor de dragoste de toamnă