Cea mai frumoasă adolescentă din SUA, fotografiată goală de un hacker, prin camera web FOTO

Noua Miss Teen USA a dezvăluit că a fost spionată de un hacker care a reuşit să intre în computerul său şi să îi controleze camera web cu care i-a făcut fotografii goală, în camera ei.

31 aug. 2013, 10:46
Cea mai frumoasă adolescentă din SUA, fotografiată goală de un hacker, prin camera web FOTO

Cassidy Wolf, în vârstă de 19 ani, recent încoronată drept cea mai frumoasă adolescentă din SUA (Miss Teen USA), a povestit prin ce a trecut ea şi a lansat o campanie de informare a tinerilor, legată de spionajul prin camerele web.

Hackerul a încercat să o şantajeze pe Cassidy, cerându-i favoruri sexuale, în schimbul promisiunii că nu va face publice imaginile cu ea goală.

Incidentul a avut loc cu patru luni înainte ca tânără să câştige titlul de Miss Teen. Cassidy a fost anunţată că cineva a încercat să intre în contul ei de Facebook din alt stat american. Apoi a primit un email anonim de la un străin care spunea că are fotografii cu ea dezbrăcată, în camera ei, făcute atunci când a preluat controlul camerei sale web. „Nu ştiam că cineva mă urmăreşte prin camera web. Lumina de la camera nu s-a aprins, aşa că nu mi-am dat seama”, povesteşte ea. Hackerul a încercat apoi să o şantajeze. Cassidy a chemat-o repede pe mama ei, care a raportat incidentul poliţiei. În prezent, FBI lucrează la acest caz.