Cea mai grasă femeie din lume slăbeşte prin „maratoane de sex”

După ce a divorţat de soţul ei acum trei ani, Pauline Potter, care ajunsese deja la 290 de kilograme, s-a îngrăşat şi mai mult, devenind cea mai grasă femeie din lume. Acum femeia încearcă să slăbească printr-o metodă neconvenţională - maratoane de sex. 

RomaniaTV.net
10 iul. 2012, 11:28

Când a ajuns la greutatea sa maximă, aproape 320 de kilograme, în septembrie 2011, fostul soţ al Paulinei n-a putut rezista şi s-a întors la ea, încercând să reaprindă flacăra dintre ei.

Cuplul are acum maratoane de sex de până la şapte ori pe zi şi Pauline susţine că „exerciţiile” o ajută la slăbit.

„Sexatoanele” cu Alex, care o vizitează de două ori pe lună, câte patru zile, au o influenţă dramatică asupra greutăţii femeii, ajutând-o să slăbească aproape 6 kilograme pe lună.

„Nu pot să mă mişc prea mult în pat, dar ard cam 500 de calorii pe „sesiune” – este un exerciţiu grozav”, a declarat Pauline, potrivit DailyMail.

Femeia, în vârstă de 47 de ani, care are un fiu de 19 ani, Dillion, dintr-o altă căsătorie, l-a întâlnit pe Alex în 2002 online şi s-au căsătorit trei ani mai târziu. Aceştia au divorţat în 2008, dar acum Alex s-a întors la ea.

Pauline vrea să ajungă la 240 de kilograme, pentru a putea fi mai mobila în pat, şi pentru a duce o viaţă mai sănătoasă.