Cea mai sexy voleibalistă a României a renunţat la haine. Are 18 ani şi arată fabulos FOTO

Adelina Budăi-Ungureanu are contract pe doi ani cu CSM Bucureşti şi joacă pe postul de secund. A crescut la Pro Volei Botoșani, echipa din orașul său natal, şi a mai jucat la Agroland Timișoara și la Dinamo București.

14 sept. 2018, 08:52

Adelina Budăi-Ungureanu este internațională de juniori şi are obiective mari.

„Cucerirea titlului și a Cupei României, precum și un parcurs cât mai lung în CEV Champions League. Acestea sunt obiectivele pentru următorul sezon. Pe termen lung, vreau să joc la cel mai înalt nivel și, de asemenea, tot printre obiectivele mele se regăsește câștigarea Ligii Campionilor. Știu, sunt cam pretențioasă, dar asta vreau”, a spus jucătoarea pentru site-ul oficial al CSM Bucureşti.

Sportiva a plâns ultima oară acum 7 ani: „Am pierdut bronzul la Campionatul Național de Minivolei. Aveam 11 ani. Anul următor m-am revanșat! Am luat titlul de campioane naționale, iar eu am cucerit primul meu trofeu individual, de cel mai bun trăgător”.

Adelina Budăi-Ungureanu a plecat de-acasă la vârsta de 14 ani. Acum este în clasa a XII-a, la Colegiul Național „Mihai Eminescu”. Anul trecut l-a încheiat cu media 9,65!

„Venise vremea liceului și am ales, pentru a continua în tandem școala și voleiul, Timișoara. Era tocmai în celălalt capăt al țării. A fost o alegere grea, foarte grea. Mă despărțeam de ai mei. Am simțit însă că asta trebuie să fac. M-am trezit brusc obligată să spăl, să calc, să-mi fac ordine, ceea ce nu porea făceam acasă. M-am simțit singură și cu o mulțime de responsabilități”, a mai spus Adelina Budăi-Ungureanu.