Cea mai TARE FAZĂ de la Wimbledon 2017. A fost forţat să joace în fustă de o mare campioană VIDEO

Un bărbat, prezent la un meci al legendelor disputat la Wimbledon 2017, a început să strige şi să ofere sfaturi către sportivele aflate pe teren.

17 iul. 2017, 09:47
Cea mai TARE FAZĂ de la Wimbledon 2017. A fost forţat să joace în fustă de o mare campioană VIDEO

Kim Clijsters, câştigătoare a patru turnee de Grand Slam, l-a invitat pe teren pe bărbat, pentru o scurtă partidă de tenis, în care să vadă dacă el se descurcă mai bine ca ea. Nici prin gând nu i-a trecut bărbatului că va fi personajul unui filmuleţ care se va viraliza în scurt timp. Kim Clijsters a oferit iubitorilor de tenis un spectacol de neuitat, după ce l-a invitat pe bărbatul binevoitor pe teren. Ba mai mult, sportiva i-a dat lui Chris Quinn şi un echipament de tenis. Bărbatul nu a refuzat-o şi nu a mai ţinut cont de faptul ca el are, pe puţin, dublul greutăţii ei.

Hohote de râs s-au auzit în timp ce Quinn încerca, într-un tricou strâmt şi o fustă scurtă, să-i întoarcă mingile lui Clijsters. La final, Quinn a obţinut o fotografie rapidă cu jucătorii înainte de a se întoarce la locul lui. De asemenea, bărbatul a anunţat că plănuieşte să vândă fusta primită în cadrul unui eveniment de caritate.