Cei mai buni bărbaţi în dormitor în funcţie de zodie. 6 armăsari care fac femeile să se felicite pentru alegerea făcută

Amorul este important într-o relație și pentru ca partenerii să se bucure de momentele intime este nevoie de o cunoaștere pe măsură. Există anumiți bărbați din zodiac care se pricep de minune în dormitor.

17 oct. 2017, 11:30
Cei mai buni bărbaţi în dormitor în funcţie de zodie. 6 armăsari care fac femeile să se felicite pentru alegerea făcută

Bărbatul BERBEC:

Acești bărbați au o fire energică și vulcanică și de cele mai multe ori își epuizează partenera în dormitor, scrie estisuperba.ro. Știu exact ce vor femeile în materie de amor și alături de ei vei avea parte de cea mai lungă experiență intimă.

Citeşte şi 4 zodii de bărbaţi care gătesc mai bine decât femeile. Sunt o comoară pentru parteneră

Deși nu se concentrează foarte mult pe detalii sau pe preludiu, știu exact ce fac și trec direct la acțiune. Se poate să crezi că nu-ți acordă suficientă atenție, însă vei vedea că plăcerea ta este scopul său principal.

Bărbatul RAC:

Se știe despre raci că sunt extrem de sensibili și romantici. Totuși, sunt și pretențioși și ar trebui să te simți specială dacă ajungi în patul nativilor din această zodie.

Bărbații rac nu au nici un fel de inhibiții și au o atitudine explozivă. Te va face să te simți cea mi atractivă femeie de pe pământ și cea mai dorită. Totuși, dacă ești o persoană inhibată, nu ar trebui să te lași purtată de val.

Bărbatul FECIOARĂ:

Deși pare a fi un bărbat timid și extrem de sensibil la prima vedere, bărbatul fecioară de transformă într-o fiară în dormitor. Dorința lui de plăcere este foarte mare și poate fi catalogat dese ori ca fiind obsedat sau chiar ciudat.

Cu toate acestea, nu vei regreta că ai ajuns să ai o asemenea experiență cu acest nativ. Țelul lui principal este să provoace plăcere femeii de lângă el, apoi se concentrează pe plăcerea lui.

Bărbatul BALANȚĂ:

Femeile frumoase sunt preferatele bărbaților născuți sub acest semn zodiacal. Atunci când au lângă ei o astfel de femeie se pot transforma rapid dintr-un bărbat galant într-o bestie care va ajunge să-i rupă hainele de pe ea.

Satisfacerea parteneri este o prioritate pentru el și îl poți surprinde într-un mod plăcut dacă pe sub hainele pe care le porți să-ți iei o lenjerie căreia nu-i poate rezista. Îl va aprinde și-i va plăcea cu siguranță.

Citeşte şi Horoscopul sexual al săptămânii 16-22 octombrie. Frustrari şi tensiuni în cuplu

Bărbatul SCORPION:

Acești nativi sunt cei mai pasionali din zodiac și pot provoca dependență prin atitudine și nu există nici un lucru pe care bărbatul scorpion să nu-l fi încercat în dormitor și ceea ce este surprinzător, este că se pricepe la toate.

Scorpionii cunosc toate punctele sensibile ale femeilor și le place să exploreze orice părticică din corpul persoanei iubite. Nopțile vor fi mult mai incitante și mai pasionale alături de un bărbat din această zodie.

Bărbatul PEȘTI:

Fără doar și poate, bărbatul pești este cel mai bun amant din zodiac pentru că se axează foarte mult pe ceea ce-și dorește femeia și este fericit doar atunci când partenera lui este fericită și satisfăcută.

La început poate să nu fie foarte îndrăzneț, însă odată ce se destinde te va surprinde cu mișcările sale și cu tandrețea lui. alături de el vei avea o noapte lungă, plină de pasiune și romantism.