Cel mai neaşteptat DIVORŢ din showbiz. Anunţul a fost făcut de soţ, motivul este INCREDIBIL

Ramona, soţia lui Adrian Corduneanu a spus adevărul despre divorţ, după ce în ultima vreme s-a tot vorbit că cei doi sunt la un pas să se despartă. Ramona susţine că într-adevăr s-a intentat mai demult o cerere, dar au stat alte motive la bază.

RomaniaTV.net
04 dec. 2016, 12:47

„Da, e adevărat că în urmă cu ceva timp Adrian a băgat divorţ, însă acum nu se pune problema de aşa ceva. Sâmbătă facem 20 de ani de când suntem împreună, ne iubim foarte mult şi sper să iasă cât mai repede din închisoare. Au apărut zvonuri că divorţăm, dar nu este adevărat, o spun cu mâna pe inimă. Când Adrian a băgat atunci divorţ, a fost o strategie ca să iasă din închisoare, n-a fost vorba de vreo neînţelegere”, a declarat soţia lui Corduneanu pentru presa tabloidă. A solicitat judecătorilor să o oblige pe soţia lui să plătească pensie alimentară

În urmă cu ceva vreme a depus acţiunea în instanţă, el fiind în inchisoare, şi spune că totul a fost un tertip pentru a fi eliberat. „Este adevărat, am băgat divorţ, am cerut copiii şi am vrut ca Ramona, soţia mea, să plătească pensia alimentară,însă din alte motive. Eram închis şi cineva m-a sfătuit să fac asta ca să fiu eliberat. Având în vedere că ceream custodia copiilor, nu puteam să am grijă de ei din închisoare”, declara Adrian Corduneanu.

Cei doi au împreună trei copii, iar liderul clanului Cordunenilor este topit după femeie şi îi face toate poftele şi nu ezită să declare în public cât de mult o iubeşte pe aceasta.

CITEŞTE ŞI Caz uluitor la Iaşi. De teama Cordunenilor, un bărbat merge la serviciu şi lucrează păzit de poliţişti

ADRIAN CORDUNEANU a ajuns la inchisoare după intreceptări incredibile

Interceptări. Cum îl intimida Corduneanu pe agent

Discuţie din data de 29 martie 2016, ora 12.11
P.T.: Alo, da!
Corduneanu Adrian: Alo! Ce faci?
P.T.: Bine!
………
C.A.: Ah! Când …te mai întreb şi eu îţi dau mesaj şi alea să mai văd ce alea, un mesaj scurt, da, frăţioru’! Nu e azi, e pentru mâine! Cutare! ne înţelegem măcar din mesaj sau ce fac? Trebuie să vin să fac circ!
P.T.: Am înţeles!
C.A.: Să alea, să vadă lumea că alea! N-o vorbit destul de …ţinem legătura, mai te întreb şi eu când alea! Cutare, cutare!
P.T.: Am înţeles. Dar i-am zis…
C.A.: Da
P.T.: Da, da! Dar i-am zis lui Nelu că aştept (neinteligibil)…
C.A.: Mi-a zis în mare!
P.T.: Da
C.A.: Sau astea care cu băncile cu alea, nu-i problemă, că îţi dai seama că doar te cred că doar n-o să fii nebun tot să mă minţi şi să verific o din asta care e cu băncile, să te ghicesc o dată că nu e cu banca… şi să începem iar… urâte! Că eu mă ştiu…Ah! În secunda unu rezolv imediat cu tine şi nu-mi mai trebuie nimic, nu fac nimic. E numai vorba de orgoliu şi de cuvânt între noi!
P.T.: Am înţeles!
C.A.: Nu încălzeşte nimeni cu bani, cu alea! Le iau în p***! E vorba de caracter, de respect şi alea! Adică dacă ne minţim şi noi iarăşi alea, când ai zis destul de bine şi am zis şi eu! Frate, mănânci şi tu acolo, mănânc şi eu, ce putem şi noi acolo!
P.T.: Da
C.A.: Ai înţeles? Doar nu vrea nimeni gratis, nimic. Nu alea, nu nimic!
P.T.: Am înţeles!
C.A.: Adică să nu te pună dracul, tot cu faze de-a tale cu băncile, ba e prin bancă, ba e prin alea. Să ghicesc o dată că nu e cu banca! Ai înţeles?
P.T.: Am înţeles!
C.A.: Asta te pun în temă! Că după aia, tac şi gură şi…o să se întâmple o nenorocire mare şi nu ştii de unde vine! Că n-o să vin eu să-ţi crăp capul, pentru ce? Alea! Fac eu belea pentru tine? Eşti un şoricel mic pentru mine! Ai înţeles? Dar ar fi duşmănia, că mă minţi şi că ai tupeu fantastic şi nu ţi-e frică de mine, şi ţi-o fac pe dos de nu ştii ce e cu tine! O să stai numai în ghips toată vara! Dar nu vreau! Vreau atât, pur şi simplu vezi-ţi de ale tale, vezi-ţi de familie, fă ce vrea p*** ta, fă să-ţi fie bine şi ţie…! Nu ţi-am zis asta destul de clar? Nu mă interesează ce, cum e, îţi faci tu talentul tău! Dar când şi când, nu vine de la sine, dă-ne şi nouă acolo câte o comandă!
P.T.: Eu i-am zis că aştept până mâine! Şi…
C.A.: Uăi! Mi-a zis asta, dar tu înţelegi ce zic eu, şi ce mă doare pe mine? Ai înţeles?
P.T.: Da!
C.A.: Nu vreau …adică fă-ţi treaba ta, e serviciul tău, alea. Nu mă bag peste tine, nu mă bag pe şmecheriile tale! Dar ţi-am zis uite, frumos, şmechereşte, frate, mai dă-ne şi nouă acolo să mâncăm şi noi că pe baza lui Nelu nu zic, prinde şi el, dar nu cum e stilul tău şi alea, ai înţeles?
P.T.: Da, am înţeles, am înţeles!
C.A.: Nu vreau nimic, nu alea! Nu cutare, frumos! N-ai văzut, dă-ne o comandă, că ne mulţumim cu ce ne dai nouă!
P.T.: Am înţeles, am zis! Da, da! Am înţeles!
C.A.: Da?
P.T.: Da!
C.A.: Hai ca să nu mai fie asta, să fie măcar ultima dată când mai vorbim pe tema asta şi alea, şi să fie numai alea. Dacă îţi mai dau eu câteodată un mesaj, „ce faci frăţioru'”, e ceva sau alea…
P.T.: Da!
C.A.: Să-mi răspunzi! Că doar nu vreau nimic. Ce vreau …vezi că vorbesc turceşte sau îţi vorbesc urât? Sau alea! Dar tu îmi forţezi mâna şi mă obligi!
P.T.: Şi e sărbătoare, e paştele la catolici. Numai urât mă faci să vorbesc, să înjur, să alea!
(….)
C.A.: Adică să colaborăm, să alea. Nu, eu colaborez, cu ăla ţii legătura cu ăla, că doar am zis, papă frate şi tu şi fă-ţi talentul, Doamne ajută, sănătate la familie, la fată! Dar dacă tu mă disperi şi alea şi o cauţi frate! Nu-mi dai motive? Nu e mai bine că-ţi spun şi să ştiu că ţi-am spus şi te-am pus în temă, decât să nu vorbesc şi să fac alte prostii?
P.T.: Da, aşa-i!
C.A.: Nu vreau! Ce-ţi doresc ţie, să-mi dea Dumnezeu mie! Ca să înţelegi, ai înţeles!?
P.T.: Am înţeles!
C.A.: Şi ţi-o zic din inimă! Ce-ţi doresc eu ţie, să-mi dea Dumnezeu mie şi la familie!
P.T.: Ok, am înţeles!
C.A.: Da nu mai fi căpos cu mine, că nu e bine, nu-s omul potrivit că…eu ştiu să fiu bun, bun, dar şi nebun, rău!
P.T.: Am înţeles!
C.A.: Bine, frăţioru’
P.T.: Da, da!
C.A.: Îţi doresc o zi frumoasă, Doamne ajută şi…!